Connect with us

Oh! Media

cermin mata ala korea

Branded

Tampil Trendy Ala Artis Korea, Miliki Rekaan Cermin Mata Berkualiti Di Heitt Optique

Sejak Malaysia dilanda gelombang budaya K-Pop, macam-macam trend menarik yang kita dapat lihat di media sosial terutama dari segi fesyen betul tak? 

Kalau korang perasan, kebanyakan golongan muda sekarang gemar memakai cermin mata tanpa power disebabkan trend tersebut sangat popular di Korea Selatan. 

Apa yang tak bestnya adalah bila kita terpaksa menukar cermin mata secara kerap disebabkan kualiti cermin mata yang dibeli kurang memuaskan. 

Untuk korang yang selalu hadapi masalah tukar cermin mata secara kerap ni, jangan risau sebab Heitt Optique hadir menawarkan rangkaian cermin mata berkualiti tinggi dengan rekaan yang lebih menarik dan trendy!

Nikmati Potongan 35% & Diskaun RM100 Dengan Heitt Optique!

Heitt Optique merupakan sebuah jenama cermin mata yang menghasilkan produk daripada barangan berkualiti tinggi yang mampu untuk bertahan dalam jangka masa lebih lama. Menarik!

Bukan itu saja, Heitt Optique bukan saja menjual cermin mata yang mempunyai nilai tinggi, malah mereka juga mengambil berat tentang pengalaman dan kepuasan pelanggan apabila menggunakan produk mereka. 

Lagi best, dekat Heitt Optique ni, korang boleh dapatkan pelbagai jenis rekaan yang bukan saja trendy, malah memenuhi segala keperluan korang tau! Jadi, korang minta je rekaan apa yang korang nak, pasti mereka ada! 

Psst, nak tahu apa yang lagi best? Heitt Optique ada buat promosi 35% untuk semua cermin mata terjual. Seriuslah?!

Tak cukup dengan itu, 10 pembaca yang like dan share akaun media sosial Heitt Optique, serta kongsi screenshot kepada WhatsApp Heitt Optique, korang berpeluang untuk menerima diskaun RM100 tau! Bestnya! 

Tak Perlu Tukar Bingkai Banyak Kali, Heitt Optique Jamin Ketahanan Lebih Lama!

Jadi, untuk korang yang memakai cermin mata untuk penglihatan lebih jelas atau pakai sekadar untuk fesyen, korang wajib dapat cermin mata di Heitt Optique. Heitt Optique adalah jawapan  untuk cermin mata lebih baik bagi penggunaan dalam jangka masa yang lama.

Untuk maklumat lanjut, ikuti Heitt Optique di Facebook dan Instagram.

Penulis di Oh! Media berkaitan isu-isu terkini dan hiburan di media sosial yang mampu memberikan manfaat serta membuka peluang kepada rakyat Malaysia agar sentiasa mengetahui isu semasa dengan lebih pantas.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas