×
Puasa Barakah Bersama
Connect with us

Oh! Media

Antara Dua Hati, Ini Tahun Pertama Mira Filzah Beraya Bersama Suami Tercinta Ditemani Siri vivo V21

Branded

Antara Dua Hati, Ini Tahun Pertama Mira Filzah Beraya Bersama Suami Tercinta Ditemani Siri vivo V21

Walaupun sudah berkahwin, pelakon wanita popular Mira Filzah masih mampu menarik perhatian ramai apabila kini banyak berkongsi kisah kehidupannya bersama suami tercinta Wan Emir Astar. 

Terbaru, Mira Filzah dan suaminya dilihat muncul dalam sebuah video dari vivo bertajuk ‘Antara Dua Hati’. Ini juga merupakan tahun pertama Mira Filzah beraya bersama suami dan mereka dilihat akan merakamkan kenangan indah perayaan tahun ini dengan vivo V21. Mesti ramai nak tengok dua pasangan bahagian ni sambut hari raya sama-sama kan?

Tepat pilihan Mira sebab vivo V21 memang dikeluarkan khas untuk merapatkan lagi sesebuah hubungan bersama orang tersayang, “Bring Me Closer”, chia…chia…chia…!

Untuk pengetahuan korang, vivo V21 baru sahaja dilancarkan di Malaysia pada 27 April 2021 dan ia ternyata berjaya menarik minat ramai untuk memilikinya. 

vivo V21 dikuasakan dengan Super Night Selfie 2.0

Ia dilengkapi dengan kamera utama 64MP OIS dan kamera hadapan 44MP OIS. Kamera hadapan vivo V21 mempunyai piksel yang terbesar dalam pasaran bagi menghasilkan gambar hadapan berdefinisi tinggi. Menariknya, tidak kira betapa gelapnya waktu malam, gambar kamera hadapan yang dihasilkan tetap jelas dan terang kerana ia dikuasakan dengan Super Night Selfie 2.0 dan AI Night portrait algorithm.

Dual Selfie Spotlight dan Screen Spotlight yang digabungkan ini juga amat membantu untuk memberi sumber cahaya bagi menerangi kecantikan wajah korang ketika selfie. Tak perlu susah-susah bawa ring light lagi, hehe!

Kamera hadapan dilengkapi anti gegaran OIS.

vivo V21 berjaya mengatasi segala masalah pengguna selama ini kerana ia adalah satu-satunya telefon pintar dalam pasaran yang memiliki kamera hadapan dengan fungsi anti gegaran OIS yang mampu menyerap gegaran dan memastikan gambar ditangkap stabil dan jelas walaupun di dalam kereta. 

Orang perempuan memang suka sangat fungsi ni sebab dapatlah selfie puas-puas dalam kereta masa suami memandu tak kira siang atau malam, haha!

Jika dilihat dari keseluruhan, siri vivo V21 telah memberikan segalanya dengan rekaan tepi yang nipis, warna Dusk Blue tebalnya hanya 7.29mm dan berat hanya 176g, manakala Sunset Dazzle tebalnya hanya 7.38mm dan berat handya 177g. Bila pegang dekat tangan memang akan rasa sangat ringan dan premium!

Lebih menarik lagi, vivo V21 menggunakan skrin 2.5D jenis AMOLED FHD dengan saiz skrin 6.44 inci, cukup besar untuk memberikan kepuasan bila main permainan video atau menonton video.

Ini apa yang ada di dalam vivo V21

  • Reka bentuk kaca Matte yang lembut dan halus. Tahan calar dan anti cap jari.
  • MediaTek dimensity 800U.
  • 8GB RAM + 3GB virtual RAM.
  • Kamera hadapan: 44MP OIS.
  • Kamera belakang: 64MP OIS, 8MP ultra-wide, 2MP macro.
  • Hybrid SIM + microSD

Ada 2 pilihan warna yang boleh dipilih, Sunset Dazzle dan Dusk Blue. vivo telah memberikan segala teknologi yang canggih di dalam vivo V21 dan harganya sangat mampu milik iaitu RM1,599 sahaja!

Korang boleh dapatkan sekarang di laman web vivo di sini atau boleh dapatkan terus di Lazada atau Shopee.

Oh ya! Pada 1 Mei 2021 ini juga vivo akan melancarkan Wireless Sport Lite berharga RM159, dengan jangka hayat bateri sehingga 18 jam bagi menyokong aktiviti sihat yang dilakukan.

Untuk maklumat lanjut boleh terus ikuti vivo Malaysia di Facebook dan Instagram.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top