Connect with us

Oh! Media

Amalkan Rutin Skin Care Ini Setiap Hari Untuk Kurangkan Bintik Hitam Serta Parut Jerawat

Kulit Cerah Dan Gebu

Branded

Amalkan Rutin Skin Care Ini Setiap Hari Untuk Kurangkan Bintik Hitam Serta Parut Jerawat

Penjagaan kulit merupakan satu perkara yang dititikberatkan oleh golongan wanita yang ingin tampak yakin dan cantik. Jadi, tak hairanlah kalau mereka banyak meluangkan masa untuk belajar tips penjagaan kulit agar kulit tampak licin dan gebu.

Tidak keterlaluan jika kami katakan demi kulit yang cantik ala-ala gadis Jepun, mereka tidak kisah menghabiskan wang di farmasi atau butik kecantikan.

Kalau korang nak tau, rahsia untuk kulit yang cantik bak mochi ialah korang perlu tambah satu rutin dalam penjagaan kulit iaitu Hada Labo Whitening Water Gel.

Kulit Kekal Licin Dan Gebu dengan Hada Labo Whitening Water Gel

Produk daripada Hada Labo ini memang tak disangkal lagi merupakan produk yang bagus dan terbukti berkesan dalam rutin penjagaan kulit wanita.

Bukan itu sahaja, kalau korang mempunyai masalah jerawat atau parut, korang tak perlu risau lagi sebab Hada Labo dapat membantu untuk mengurangkan kesan parut serta mengembalikan keyakinan pada diri korang. 

Hada Labo Whitening Water Gel ini mengandungi 3 formulasi pencerahan yang bagus iaitu Niacinamide, alpha-Arbutin dan Vitamin C yang mana dapat melembapkan dan melicinkan kulit korang. 

Selain itu, untuk memastikan kulit korang sentiasa hidrat, terdapat 2 jenis asid Hyaluronik yang dapat memberikan hidrasi pada kulit yang mengandungi ekstrak tumbuhan untuk mengawal sebum berlebihan dan mengecilkan liang pori korang. Wow! 

Tekstur gel produk ini sangat ringan dan senang untuk  menyerap ke dalam kulit  serta tidak melekit.

Korang juga tak perlu risau kalau ada masalah kulit yang sensitif sebab produk ini tidak mengandungi sebarang alkohol, pewarna, pewangi, minyak mineral dan derivatif haiwan. Jadi, ia  selamat untuk digunakan.

Cara penggunaannya senang sahaja, Hada Labo Whitening Water Gel boleh diaplikasikan pada wajah selepas korang memakai pelembap untuk keberkesanan yang optimum.

 

Untuk mendapatkan kulit yang cerah dan gebu seperti kuih mochi, kami suggest korang untuk cuba sendiri Hada Labo Whitening Water Gel.

Untuk kesan yang optimum, gunakan rangkaian lengkap Hada Labo dalam dalam rutin kecantikan seharian. 

Korang boleh dapatkan produk ini di Watsons yang berdekatan. Untuk info, layari Hada Labo Malaysia atau ikuti sosial media MY Hada Labo dan kunjungi Favful untuk ketahui lebih lanjut mengenai produk serta review jujur daripada pelanggan.

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas