Connect with us

Oh! Media

ohmediatentanggambar.jpg

Branded

Ada Masalah Kulit Yang Susah Nak Hilang? Kembalikan Kulit Sihat Dengan Serum Yang Diperkaya Dengan Formula Sains

Sejak kebelakangan ini, makin banyak serum yang dijual di pasaran. Sesetengah produk ini pula ada kalanya berlebihan di mana mereka melakukan ‘self claim’ bahawa produk mereka selamat digunakan dan sesuai untuk semua jenis kulit. Walhal, pernah tak korang terfikir, dari mana datangnya bahan ini semua dan selamat tak pada kulit? Paling bahaya, bila kandungan yang terdapat dalam bahan tersebut mengiritasikan kulit wajah.

Haa, jangan risau! kami nak memperkenalkan pada korang salah satu serum dari negara matahari terbit, Jepun iaitu Dermistry+. Apa yang hebat tentang Dermistry+ ni? Kena lah baca sampai habis!

Masih Berselindung Di Sebalik Filter? Dermistry+ Beri Kesan Booster Secara Semulajadi!

Kalau korang nak tau, nama ‘Dermistry’ berasal daripada gabungan “Dermatologi dan Chemistry”. Fokus jenama ini adalah untuk menghasilkan gabungan serum dengan formula sains yang berkesan untuk menghidrat, mencerahkan, menghaluskan pori-pori, dan untuk membantu korang yang mempunyai masalah kulit berminyak, kering atau kombinasi. Patutlah boleh menang Cosmopolitan 2020 Beauty Award!

Istimewa untuk kali ni, kami nak ajak korang untuk cuba salah satu serum Dermistry+ yang menjadi Star product dan produk paling diminati lebih dari 2 juta para pengguna iaitu Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum. Kenapa serum ini disukai ramai? Jom kami share!

Diformulasi Secara Efektif Dengan Dos Yang Tepat

Untuk menghasilkan serum yang bagus, bahan yang digunakan pada sesuatu produk itu cukup penting untuk memastikan para pengguna mendapat hasil seperti yang dinyatakan. Sama seperti Dermistry+ . Setiap titisan booster serum Dermistry+ ni direka khas dengan formula sains dengan dos yang tepat menggunakan komposisi berbeza untuk mencapai hasil yang berkesan.

Antara kandungan yang terdapat dalam serum ini seperti, 0.1% Retinol, 5% Vitamin C, 5% Niacinamide dan Enzymolyzed Lecithin. Kalau korang yang cakna tentang dunia skincare ni, mesti korang tahu yang kebanyakan bahan yang digunakan dalam serum ini merupakan bahan aktif yang membantu mencerahkan tona kulit tak sekata, penuaan pramatang dan kekusaman. Bestnya!

Mengikut Piawaian Farmaseutikal Selama 100 Tahun!

Uish! 100 tahun? Percaya atau tidak, serum Dermistry+ ni dikeluarkan mengikut piawaian farmaseutikal selama seratus tahun dari Rohto tau! Antara tempat kajian dan penyelidikan terhadap kandungan di dalam serum ini dibuat adalah di Rohto Research Village Kyoto (RVK), Jepun dan Ueno Technocenter, Yokohama. Nampak tak effort Dermistry+ untuk pastikan kualiti produk mereka terjamin!

Bukan itu sahaja, serum Demistry+ dihasilkan dibawah garis panduan GMP yang ketat bagi menawarkan rangkaian serum yang pekat dan komprehensif yang mampu mengatasi pelbagai masalah penjagaan kulit.

Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit 

Pernah tak korang rasa nak sangat beli sesuatu produk tu sebab nampak orang lain pakai semuanya dapat hasil yang menakjubkan! Tapi, bila di semak kandungan bahan pada bahagian belakang produk, terselit jugak bahan-bahan yang mengiritasikan kulit. Urgh!

Haa, apa yang membuatkan kami tertarik lagi dengan Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum ini kerana produk ini juga bebas daripada wangian, alkohol, pewarna, minyak mineral, silikon, dan paraben, menjadikannya sesuai kepada semua orang walaupun kulit korang sensitif. Sesuai dengan tagline “The Serum Expert”.  jenama ini semestinya dapat memenuhi citarasa setiap para pengguna! 

Tak Percaya Lagi? Kami Siap Tunjuk Creative Skin Lab Lagi!

Haa, ini bukti kami bukan cakap kosong! Dermistry+ Booster Serum memang direka khas untuk menembusi jauh ke dalam lapisan kulit untuk merawat dan memberikan hasil klinikal yang terbukti bagi merawat semua masalah kulit korang.  

Packaging Premium Tapi Harga Lebih Berpatutan

Kalau dilihat dari segi packaging, memang nampak mahal! Bak kata orang sekarang ‘ hitam itu premium! Sebenarnya, reka bentuk dan packaging Dermistry+ mencerminkan komitmennya terhadap kebersihan dan estetik saintifik. Wow!

Walaupun nampak premium, jangan risau! Hanya pada harga RM90 setiap botol korang boleh pilih dari kelima-lima jenis serum Dermistry+ seperti:

  • Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum 
  • Dermistry+ Pore Refining & Spot Correcting Concentrate Booster Serum
  • Dermistry+ Intensive Hydrating Concentrate Booster Serum 
  • Dermistry+Restorative Radiance Concentrate Age Delay Booster Serum
  • Dermistry+ Prebiotics Activating Concentrate Booster Serum 

Tunggu apa lagi! Jom cantik bersama-sama dengan kami! Beli di Watsons. Lebih mudah, beli sahaja di Shopee dan Lazada. Senang! Sila ikuti Facebook dan Instagram Dermistry+

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Hello Semua! Saya penulis editorial separuh masa bagi bahagian pemasaran. Semoga penulisan saya bermanfaat buat semua rakyat Malaysia! Terima kasih kerana sentiasa menyokong Oh!Media...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas