Connect with us

Oh! Media

3 Keperluan Kena Ada Ketika WFH Ini Wajib Grab Masa Sale Nanti

Branded

3 Keperluan Kena Ada Ketika WFH Ini Wajib Grab Masa Sale Nanti

Masuk je tahun baru, tak lengkap rasanya kalau kelengkapan rumah tak bertukar. Lebih-lebih lagi kalau lebih banyak spend masa dalam rumah kan? Apa salahnya berbelanja lebih sikit untuk keselesaan sendiri. Jadi, walaupun pergerakan terbatas pun no problem kan?

Sebab tu, bila dah seharian menghadap laptop bekerja dari rumah, kenalah ada sebuah Android Smart TV untuk layan series atau movie lepas office hour. Banyak sangat Smart TV di pasaran, mesti tak tahu mana nak pilih, tapi yang pasti korang takkan salah pilih dengan Panasonic HX655 4K Android Smart TV.

Android Smart TV ini dilengkapi dengan Google Assistant dan Chromecast terbina, jadi senanglah nak binge-watching apa saja filem atau series yang trending nanti. Selain tu, TV ni juga dicipta dengan Hexa Chroma Drive untuk menaiktaraf pengalaman tontonan dengan imej semulajadi skin tone dengan warna, kejelasan ditingkatkan serta gambar lebih terperinci.

Tahu tak, nanti ada flash sale dan Android Smart TV ini dijual hanya RM1,699 je, jimat RM300 dari harga asal. Memang tak masuk betul harga tu sebabnya siap ada free gift bernilai RM359. Tak grab masa sale ni memang rugi besar!

Bila TV dah tip-top, audio pun kenalah power sekali kan? Barulah lengkap. Untuk itu, Panasonic ada Party Speaker TMAX5. Dengan adanya Bass Reflex Port yang direka penuh teliti untuk memberikan bass paling padu antara semua.

TMAX5 ini juga dilengkapi dengan woofer 16cm dengan Dual Drive System untuk audio demi kepuasan pengguna, senang cakap memang eargasm terus! 

Dengan spec padu, mesti ramai yang sangka harga pun bukan biasa-biasa kan? Jangan risau guys, untuk Flash Sale, harganya tinggal RM569 je dari harga asal RM699. Bukan tu je, kalau korang sempat grab, ada free gift juga iaitu wireless earphone dan marble plate (bernilai RM359).

Walaupun pergerakan terbatas sekarang, tapi kesihatan kena jaga. Exercise jangan lupa, nak jogging di kawasan rumah tapi tak nak bosan, kenalah ada Sports Wireless Headphone HS35. Bukan RM89, tapi RM39 je nanti masa Flash Sale!

Headphone ini direka dengan Canal Type Design untuk muat sepadan bentuk telinga pengguna bagi menjamin keselesaan ketika berlari atau workout. Selain itu ia juga water-resistant, tak perlu risau bila berpeluh ketika beriadah. Paling penting, bunyi dihasilkan dijanjikan berkualiti tinggi dengan 14.3 mm Driver Unit dan Neodymium Magnet untuk bass bikin goyang kepala!

Tapi kat mana nak dapatkan harga jimat berganda-ganda tu? Nak harga special, kenalah stay tuned dekat Shopee Live Panasonic Official Store pada 8.30 malam, 27 Januari ni guys! Jangan lupa set alarm untuk tak melepaskan harga berbaloi-baloi macam ni. Jumpa di sana!

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas