Connect with us

Oh! Media

11 Tahun Pelancaran Ahli, Watsons Ada Shortcut Dapatkan Rumah Impian, Wajib Baca Sampai Habis!

Peraduan Shop Your Way to Your New Home Watsons

Branded

11 Tahun Pelancaran Ahli, Watsons Ada Shortcut Dapatkan Rumah Impian, Wajib Baca Sampai Habis!

Sebut saja Watsons, mesti ramai tahu pelbagai promo dilakukan dari semasa ke semasa. Niat nak beli satu barang, akhirnya, penuh cart diborongnya, semua murah! Lagi best, ada hadiah paling lumayan pernah ditawarkan untuk kempen terbaru di Watsons. Untuk tahun ke-11 ulangtahun pelancaran keahliannya, Watsons nak bagi hadiah rumah impian guys!

Peraduan Shop Your Way to Your New Home Watsons

Kempen ‘Shop Your Way to Your New Home’ ini menawarkan satu (1) Hadiah Utama sebuah rumah impian di Gamuda Cove. Ahli Watsons paling bertuah ini akan menang Serviced Residences di Maya Bay Residences, Gamuda Cove!

Nak tahu apa yang lagi best? Maya Bay Residences ni terletak bersebelahan dengan SplashMania. Taman tema ini bakal menjadi Taman Tema Hutan Hujan Tropika paling besar di Asia! Bayangkan jadi ahli Watsons, shopping, siap berpeluang menang rumah impian, siapa tak nak?

Watsons Malaysia General Manager & Head of Marketing
Pengarah Urusan Watsons Malaysia, Caryn Loh (kiri) dan Pengarah Urusan Pelanggan, Danny Hoh (kanan)

Bukan tu je, Watsons juga ada sediakan hadiah mingguan untuk 1000 ahlinya berupa baucar tunai RM100 untuk pembelian di kedai dan juga secara online.

Macam mana nak join?

Ruang tamu Maya Bay Gamuda Cove

Untuk melayakkan diri menyertai cabutan Hadiah Utama, ahli Watsons perlu berbelanja ketika tempoh kempen di kedai Watsons atau online bagi menerima satu penyertaan cabutan. Nak peluang lagi tinggi?

Laman Gamuda Cove

Korang kenalah beli barangan dari jenama yang terpilih diumumkan untuk mendapat 2 kali cabutan. Untuk maklumat lanjut boleh klik DI SINI.

Banyak lagi promo menarik menanti!

Diskaun sehingga 30% ahli Watsons

Bukan itu saja guys, banyak lagi hadiah menanti korang lebih-lebih lagi untuk ahli Watsons. Ahli akan dapat tambahan sehingga diskaun 30% serta RM11 diskaun segera dengan pembayaran GrabPay setiap pembelian minimum RM110.

Health & beauty Watsons voucher

1000 Watsons point juga ditawarkan dengan pembelian barangan jenama Watsons minimum RM50. Selain tu, ada juga baucar untuk barangan Health & Beauty bernilai sehingga RM150 untuk direbut. Tertakluk terma dan syarat.

Tapi, saya bukan ahli Watsons lagi, boleh ke?

Manfaat ahli Watsons

Kenapa tidak? Belum terlambat lagi untuk mendaftar. Kalau nak tahu, banyak benda korang boleh dapat tau bila jadi ahli Watsons contohnya keahlian seumur hidup, diskaun khas untuk ahli selain point ganjaran 5 kali ganda ketika bulan kelahiran. 200 point dikumpul bersamaan dengan RM100, RM1 bersamaan 1 point. 

Ada juga Monday Online Special khas untuk ahli dengan tambahan 10% di apps Watsons! Ahli juga boleh nikmati Lifestyle rewards dan Health Benefits. Untuk ahli lebih berusia, mereka akan dapat extra 10% off bagi barangan farmasi terpilih dan 5% diskaun bagi vitamin dan suplemen menerusi Health 45+.

Korang juga boleh dapatkan 2 kali ganda point dengan pembelian barangan jenama Watsons dan 5 kali ganda dengan kad Touch n’ Go. Jangan ingat kad Watsons boleh guna dekat Malaysia je tau. Nanti dah boleh travel, kad ni juga boleh digunakan seluruh dunia. Best kan?

watsons apps

Kempen ‘Shop Your Way to Your New Home’ berlangsung semua kedai Watsons seluruh Malaysia dan secara online bermula 29 Julai hingga 29 September 2021 ini. Tak nak ketinggalan promo terkini, boleh borong sakan secara online di website Watsons atau apps Watsons yang boleh dimuat turun di Google Play Store, HUAWEI AppGallery dan Apple App Store. Untuk maklumat lanjut, lawati website Watsons atau ikuti Watsons di Facebook dan Instagram.

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas