Connect with us

Oh! Media

Syarikat Penerbangan Terbaik di Dunia Milik Singapore Airlines

Umum

Syarikat Penerbangan Terbaik di Dunia Milik Singapore Airlines

Singapore Airlines telah dinobatkan sebagai Syarikat Penerbangan Terbaik bagi tahun 2019 oleh satu-satunya laman sesawang penarafan keselamatan dan produk di dunia iaitu AIRLINERATINGS.COM.

ADVERTISEMENT

Singapore Airlines diberi penghormatan buat kali pertama untuk kepimpinan pasarannya dalam perkhidmatan dalam penerbangan, jenis pesawat baharu seperti A350 dan 787-10, mengubah reka bentuk dalaman dan pelancaran perkhidmatan tanpa henti Singapura ke New York, serta keselamatan operasi. Faktor-faktor ini telah memastikan syarikat penerbangan ini sebagai pemimpin industri yang jelas.

Anugerah Kecemerlangan Syarikat Penerbangan AirlineRatings.com, diadili oleh tujuh editor dengan pengalaman industri lebih daripada 200 tahun, menggabungkan keselamatan dan audit kerajaan utama, dengan 12 kriteria utama termasuk: umur armada, kajian keuntungan penumpang, penarafan pelaburan, penawaran produk, dan hubungan kakitangan.

Ketua Pengarang www.AirlineRatings.com Geoffrey Thomas berkata: “Dalam analisis objektif kami Singapore Airlines muncul nombor satu dalam banyak kriteria audit kami, yang merupakan prestasi yang hebat.”

“Selama bertahun-tahun Singapore Airlines telah menjadi standard emas dan kini ia kembali kepada yang terbaik, mengetuai dalam inovasi penumpang dan model pesawat canggih yang baru.”

“Para pengarang mengatakan bahawa persaingan di tempat teratas sangat ketat dengan Air New Zealand, Qantas Airways dan Qatar Airways hanya sedikit ketinggalan,” kata Encik Thomas.

Singapore Airlines juga meraih kelas pertama terbaik.

SUMBER: Airline Ratings Pty Ltd

 + Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

Ke Atas