Connect with us

Oh! Media

Siapa Sangka Disebalik Ketokohan Berpolitik, Tan Sri Muhyiddin Rupanya Seorang Yang Hipster!

Umum

Siapa Sangka Disebalik Ketokohan Berpolitik, Tan Sri Muhyiddin Rupanya Seorang Yang Hipster!

Mungkin ramai yag tidak tahu bahawa Perdana Menteri kita, Tan Sri Muhyiddin pernah menjadi cover dalam sebuah majalah tempatan. Beliau menjadi cover majalah bersama anaknya, yang juga seorang penyanyi, iaitu Najwa Mahiaddin untuk tema sempena hari bapa. Majalah berkenaan adalah majalah Maskulin edisi Jun 2016.

Sumber gambar dari Soya Lemon

Walaupun tidak menjadi cover untuk sebarang majalah, beliau juga sememangnya seorang yang hipster dalam berpakaian. Ini adalah gambar Tan Sri Muhyiddin kelihatan santai ketika sedang bercuti di Jepun dengan mengenakan t-shirt bulat yang dipadankan dengan jaket nipis serta berkasut hitam.

Sumber gambar dari Twiiter @alifnaim_

Berdasarkan gambar dibawah, boleh dikatakan beliau juga dilihat sebagai seorang yang up-to-date tentang fesyen. Tan Sri Muhyiddin bersahaja mengenakan kasut loafer tanpa memakai stokin, kasut yang menjadi trend terkini khusus dikalangan lelaki diluar sana.

Sumber gambar dari Twitter @HafizRayyan

Yang ini paling style, dengan memakai t-shirt berkolar dan seluar seluar hitam, Tan Sri Muhyiddin tampil hipster dengan mengenakan sekali tanjak berwarna hitam bersama anak lelakinya, Farhan Yassin.

Sumber gambar dari Twitter @syafiqali7OHMEDIA: TAK SANGKA PERDANA MENTERI KITA PUN PANDAI IKUT TREND SEMASA. PALING STYLE GAMBAR BERTANJAK BELIAU. HAHAHA!


Sumber: Gempak

+ Baca respon pembaca Tan Sri Muhyiddin seorang yang hipster di Facebook Oh! Media.

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top