Connect with us

Oh! Media

(Gambar) Sekitar Majlis Pernikahan Anak Perdana Menteri Malaysia

Umum

(Gambar) Sekitar Majlis Pernikahan Anak Perdana Menteri Malaysia

Semalam telah berlangsungnya majlis pernikahan anak perempuan kepada Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Razak iaitu Nooryana Najwa dengan jejaka pilihan hatinya Daniyar Kessikbayev yang cukup meriah.

Yang menariknya upacara pernikahan pasangan mempelai disempurnakan sendiri oleh bapa pengantin perempuan yang juga PM kita dan Daniyar sah menjadi suami kepada Nooryana dengan satu lafaz yang dilakukan dalam bahasa Melayu.

Selesai bersalaman dengan bapa mertua dan saksi, Daniyar yang berasal dari Kazakhstan kemudiannya menunaikan solat sunat diikuti dengan upacara membatalkan wudhu’ dan menyarung cincin antara kedua-dua pengantin.

Berikut merupakan beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Nooryana Najwa Najib dan Daniyar Kessikbayev. 

Ucapan yang dilafazkan oleh Najib Razak menerusi laman sosial Twitter sempena penikahan anak perempuannya yang lebih mesra dengan panggilan Gina. Dikhabarkan hantaran perkahwinan Gina berjumlah 500,000.00USD. Woww! Untunggg Gina!
Majlis resepsi pasangan mempelai ini akan dijangka akan dilangsungkan pada 28 Mac 2015. Berikut merupakan kad jemputan perkahwinan Nooryana Najwa & Daniyar.

OHMEDIA: Semoga Nooryana Najwa dan suami berbahagia hingga ke akhir hayat.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top