Connect with us

Oh! Media

Sadis! Tak Sangka Seorang Anak Sanggup Berbuat Demikian Kepada Ibunya!

Umum

Sadis! Tak Sangka Seorang Anak Sanggup Berbuat Demikian Kepada Ibunya!

Sumber dari Berita Harian

Bila manusia hiang kewarasan dan pertimbangan, semua perkara sanggup dilakukan demi memuaskan nafsu amarah. Ini yang dilakukan oleh seorang pemuda di India yang bertindak menggoreng otak ibunya setelah membunuh ibunya dengan kejam menggunakan sebilah kapak.

Dipetik dari Harian Metro, Pemuda berkenaan dikatakan sering pulang ke rumah dalam keadaan mabuk dan memukul ibunya, menyebabkan mangsa enggan lagi memberi anaknya itu wang untuk membeli alkohol. Sitaram Iraon, dituduh membunuh ibunya yang berusia 50 tahun, dikenali sebagai Phoolbai.

Menurut laporan tempatan , pemuda berkenaan berang kerana gagal untuk dapatkan duit dari ibunya dan bertindak menikam serta mengeluarkan isi otak ibunya kemudian menggorengnya untuk dimakan. kakak ipar yang menyaksikan kejadian berkenaan, telah menyebabkan pemuda berkenaan melarikan diri dari ditangakap.

Namun dia berjaya diatah oleh pihak polis. Pihak polis mengatakan, dia ditemui tidak waras ketika bersembunyi dari ditangkap dengan pakaian yang berlumuran dengan darah. Adiknya memberi tahu, dia ada cuba untuk memujuk bangnya untuk berhenti minum namun gagal, dah ambil keputusan untuk pindah keluar dari rumah mereka.

Sumber : Berita Harian

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Filem


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top