Connect with us

Oh! Media

5 Sebab Mengapa Pizza Menjadi Pilihan Berbuka Rakyat Malaysia

Branded

5 Sebab Mengapa Pizza Menjadi Pilihan Berbuka Rakyat Malaysia

1. Tidak Suka Bersesak-Sesak Di Bazaar Ramadan

Tahun berganti tahun, ramai yang dah tak ada mood untuk ke Bazaar Ramadhan untuk bersesak- sesak membeli juadah berbuka. Bayangkan dengan adanya peneraju rangkaian Pizza di Malaysia, Pizza Hut contohnya dengan mudah rakyat Malaysia kini dail sahaja nombor, dan terus juadah berbuka datang kepada anda sendiri. Ajaib bukan? Haha!

2. Pizza Hut Tahu Berpuasa Bukannya Mudah

Berpuasa tidaklah semudah yang disangkakan lebih lagi jika anda diuji dengan pelbagai perkara dan aktiviti yang memenatkan. Mengetahui hal tersebut, Pizza Hut amat memahami aktiviti rakyat Malaysia dan mereka bersedia untuk membantu membekalkan keselaan dan kelapangan fikiran sepanjang bulan Ramadan ini.

3. Pizza Hut Ada Pizza Loaded Pockets!

Pizza edisi terhad yang padat dengan limpahan kelazatan untuk memenuhi citarasa semua akan dihidangkan sepanjang bulan Ramadhan dan Hari Raya yang bakal menjelang tiba. Pizza istimewa Loaded Pockets merupakan ciptaan rasa yang harmoni bagi menjanjikan kepuasan sehingga gigitan yang terakhir. Loaded Pockets ini hanya untuk sajian di restoran sahaja!

4. Ada 12 Kerak Berinti Ayam & Cendawan Berkeju

Dengan cebisan ayam bersos manis berempah, bawang, lada benggala, nenas dengan keju cheddar di kerak berinti ayam dan cendawan berkeju, Pizza Hut Loaded Pockets ini memang membangkitkan selera makan sesiapa sahaja.

5. Tiada Isu Pembaziran Bila Berbuka & Bersahur Dengan Pizza!

Jika anda seorang yang sukar mengawal hawa-nafsu ketika membeli makanan di bazar Ramadhan, maka memang Pizza ubat kepada semua itu.

Pizza Loaded Pockets baru kini boleh didapati ala carte pada hanya RM32.50 manakala kombo pula hanya ditawarkan untuk makan di restoran. Pizza Hut turut menawarkan pilihan kombo menarik untuk dua orang dan empat orang bagi mereka yang inginkan penjimatan hebat.

Setiap kombo mengandungi satu pizza Loaded Pockets bersaiz biasa (kombo untuk empat orang termasuk satu lagi pizza kegemaran bersaiz biasa), sup cendawan, pelbagai pilihan minuman seperti Shaken Iced Lemon Tea dan Wildberry Smash Tea, seleksi pembuka selera untuk dipilih seperti chips & dips, Caesar Salad, garlic bread, crispy fries dan pencuci mulut puding ros. Kombo ini ditawarkan pada harga yang amat berpatutan iaitu RM39.90 untuk dua orang, dan RM79.90 untuk empat orang.

Memang tidak akan ada istilah pembaziran dengan Pizza! Jika masa berbuka anda makan tak habis, untuk sahur nanti panaskan sahaja dalam ketuhar atau microwave dan terus boleh nikmati semula dengan penuh kelazatan dan kenyang sepanjang hari!

Datanglah ke Pizza Hut sekarang untuk cuba Loaded Pockets ini! Kunjungi website Pizza Hut [klik] untuk maklumat lanjut.Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top