Connect with us

Oh! Media

Liverpool Perlu Lakukan Sesuatu Jika Tidak Mahu Kehilangan Salah

Umum

Liverpool Perlu Lakukan Sesuatu Jika Tidak Mahu Kehilangan Salah

Kegagalan pasukan Liverpool untuk terus menjarakkan mata daripada penyandang juara iaitu Manchester City dilihat sesuatu yang merisaukan apabila hanya berbeza tiga mata di hadapan Man City dan ini memungkinkan Liverpool untuk jatuh ke tangga kedua liga sebelum mengharungi perlawanan menentang Bournemouth apabila City dijadual bertemu Everton lebih awal berikutan perbezaan gol.

Liverpool turut berisiko untuk kehilangan tunggak serangan utama iaitu Mohamed Salah jika tidak lakukan sesuatu untuk pastikan julang trofi Liga Perdana Inggeris.

Pandangan yang disuarakan oleh bekas pemain Emile Heskey dengan The Reds ketika ini menghuni tangga teratas liga bagi kempen 2018-19 tetapi menggugurkan empat mata selepas seri dua perlawanan terakhir.

“Risikonya (hilang pemain) sentiasa ada. Tetapi trofi utama dan sokongan berterusan penyokong setia sepatutnya cukup untuk menghalang aset utama daripada dipancing kelab lain,” kata Heskey.

“Saya tidak berkata mereka (Salah, Roberto Firmino dan Sadio Mane) tidak akan pergi, tetapi perlu ada alasan yang kukuh untuk mereka kekal.”

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top