Connect with us

Oh! Media

Penangan Digital Membeli-Belah Di Musim Perayaan

Branded

Penangan Digital Membeli-Belah Di Musim Perayaan

Hujung tahun mesti macam-macam sale yang kita dapat tengok. Ianya sempena musim cuti sekolah dan juga sempena musim perayaan. Anda pastinya mengenali Lazada sebuah pusat jualan atas talian terbesar di Asia Tenggara dan sememangnya tiada tempat lain untuk membeli-belah yang lebih hebat selain Lazada.

Hari ini 12 Disember 2014 lebih kurang 12 hari lagi sebelum perayaan Krismas, Lazada menerusi Lazada Online Revolution menawarkan promosi yang lebih menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori dalam tempoh masa 24 jam. Para pembeli yang tidak berkesempatan untuk mengunjungi pusat membeli-belah kini boleh mengambil kesempatan ini semasa bersantai, bercuti dengan keluarga atau terus dari meja pejabat anda.

Jualan flash sale satu jam sekali. Siapa cepat dia dapat!

Kepada yang suka berjaga malam, dapatkan peluang istimewa tawaran menarik Mignight Sale yang akan berlangsung dari 12 hingga 8 pagi sementara bagi pengguna lain, nikmati tawaran menarik sewaktu Flash Sales yang berlangsung setiap satu jam dari 8 pagi hingga 11:59 pagi.

Dapatkan apa sahaja yang anda inginkan seperti telefon bimbit, tablet, peralatan elektronik, hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Istimewa untuk pembaca Oh! Media, boleh consider kami akan belanja anda RM25 untuk 200 pembeli utama dengan memasukkan kod baucer OHMEDIA25 ketika ingin membuat pembayaran. Awesome tak?

Jadi selamat membeli-belah secara lebih genius di atas talian bersama Lazada dan semoga anda berjumpa dengan barangan yang anda idam-idamkan.

Trivia

Lima kelebihan utama Lazada adalah tiada lagi Klaustrofobia! Anda boleh ucapkan selamat tinggal kepada kesesakan lalu lintas, pusat membeli-belah yang padat dengan orang, beratur panjang serta paling meluat sekali tentulah nak mencari parking kereta! Dengan penghantaran percuma bagi pembelian RM75 ke atas di seluruh semenanjung Malaysia serta perkhidmatan Cash on Delivery (COD), apa lagi yang kita mahu?

Selain itu Lazada merupakan di mana tempat membeli-belah sebagai pemberian untuk semua. Apa sahaja yang anda mahu sebagai contoh baju untuk kanak-kanak berusia 9 tahun, ianya ada di Lazada. Pelbagai tawaran menarik juga salah satu kelebihan yang adai di Lazada. Contohnya jika anda pemegang kad CIMB Kwik, debit, dan kredit, anda akan menerima diskaun tambahan 15% pada hari ini! Jika anda pengguna DiGi mahupun penggemar Chatime dan MBO Cinemas, ini juga akan memberikan kelebihan kepada anda jika mula bershopping di Lazada.

Selain itu, Lazada juga amat terkenal sebagai pembekal fesyen untuk Asia Tenggara yang mana lebih memudahkan anda membuat pilihan bertemakan konsep penduduk di benua ini dan kelebihan membeli sambil bergerak walaupun anda sibuk dengan urusan harian, tentulah menajdikan Lazada antara pilihan untuk anda mula ber’shopping secara atas talian dengan penuh keyakinan.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top