Connect with us

Oh! Media

Lakukan Perbuatan Tidak Senonoh Ditandas Surau, Seorang Lelaki Diburu Pihak Polis!

Umum

Lakukan Perbuatan Tidak Senonoh Ditandas Surau, Seorang Lelaki Diburu Pihak Polis!

Sumber gambar dari MStar
Risau betul Ohmedia bila fikirkan zaman sekarang ni, banyak sangat golongan pedofil dekat Malaysia ni. Baru je Ohmedia terbaca sebuah kisah seorang budak perempuan dipeluk dan dicabul oleh seorang lelaki yang tidak dikenali. Lebih mengejutkan, kejadian berkenaan berlaku di sebuah tandas surau, di Sungai Petani, Kedah.
Mengikut cerita yang Ohmedia baca, budak perempuan berkenaan dipanggil oleh lelaki tidak dikenali berkenaan ketika mangsa sedang bermain di taman permainan bersama kawan-kawannya. Mangsa kemudiannya dipeluk dan dicabul oleh lelaki tidak dikenali berkenaan. Kejadian turut disaksikan oleh kakak sepupu mangsa yang main bersama-sama mangsa ditaman permainan.
Kejadian cabul berkenaan sempat dirakam oleh cctv surau tempat kejadian. Pihak polis masih memburu lelaki berkenaan. Kalau korang ada maklumat kejadian berkenaan, sila maklumkan pada pihak polis. Kes-kes macam ni tanggungjawab kita sebagai masyarakat prihatin untuk membenteras perilaku tak bermoral ni.
Sumber: Sinar Harian

+Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh Youtube


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top