Connect with us

Oh! Media

Kentut Wangi Selepas Makan Pil Ini? Serius Lah?!

Umum

Kentut Wangi Selepas Makan Pil Ini? Serius Lah?!

Terkejut Ohmedia bila terbaca kisah sebuah syarikat Perancis yang berpangkalan di Paris, mendakwa berjaya mencipta pil yang mampu membuatkan kentut berbau harum. Pelikkan?
Mari Ohmedia kongsikan kisahnya. Pil tersebut dihasilkan Christian Poincheval, beliau mendakwa ia boleh menukar kentut yang busuk menjadi wangi seperti bau bunga mawar atau coklat dan lebih memeranjatkan, dia sudah menghasilkan pil itu sejak 2007.

Pil itu didakwa organik sepenuhnya dan tidak berasaskan perubatan atau dadah. Dakwa laman web berkenaan, pil kentut ini adalah hasil penyelidikan dan percubaan panjang. Ramai pelanggan yang kembali mendapatkan produk adalah bukti terbaik.
Kalau korang nak tahu bagaimana tercetusnya idea nak cipta pil ini adalah susulan majlis makan malam yang dicemari dengan bau kentut busuk. Sejak dari hal itu, dia tekad untuk cipta pil berkenaan bagi mengatasi masalah bau kentut yang busuk.
Sumber: New Malaysian Post

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top