Connect with us

Oh! Media

“Kembar” Messi Tiduri 23 Wanita, Kini Jadi Buruan Polis!

Umum

“Kembar” Messi Tiduri 23 Wanita, Kini Jadi Buruan Polis!

Mempunyai kelebihan memiliki wajah bintang bola sepak terkenal, Lionel Messi, membuatkan hidup pemuda dari Iran, Paratesh berubaha 360 darjah. Untuk membolehkan dia tampil selayaknya sebagai Messi Paratesh menyimpan jambang dan memotong rambut seperti dilakukan Messi.
Dengan penampilan yang hampir sama, dia bergaya dengan aksi yang pernah dilakukan Messi. Hasilnya, Paratesh segera mencuri perhatian ramai terutamanya gadis-gadis. Dengan kelebihan yang ada, dia menjadi penggoda ramai wanita di Iran. Setakat ini sekurang-kurangnya ada 23 wanita mengadu ditiduri Paratesh.
Ini kerana, semua wanita terbabit ‘cair’ gara-gara wajahnya yang saling tak tumpah dengan Messi. Cuma bezanya, Messi lincah beraksi di gelanggang bola sepak, manakala Paratesh licik di gelanggang lain. Terdapat gadis yang ditiduri Pratesh membuat laporan polis kerana mendakwa ditipu lelaki itu. Dua tahun lalu Paratesh pernah ditangkap polis atas dakwaan mengganggu ketenteraman awam.
Sumber: New Malaysian Post

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.

Oh! Makan


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top