Connect with us

Oh! Media

Kantoi Record Video Dalam Tandas, Rayuan Seorang Lelaki Ditolak Mahkamah!

Umum

Kantoi Record Video Dalam Tandas, Rayuan Seorang Lelaki Ditolak Mahkamah!

Gambar hiasan sumber dari Google

Tindakan seorang lelaki berusia 24 ahun merakam video seorang wanita yang sedang mandi mengundang padah pada dirinya kerana dia djatuhi oleh makamah  untuk menjalani hukuman penjara selama tujuh minggu.Turut dirampas adalah telefon, komputer riba, dan pengecas komputer riba miik lelaki berkenaan.

Kejadian berkenaan dilaporkan berlaku di Singapura dimana mangsa merupakan warganegara Malaysia berusia 40 tahun yang tinggal di rumah neneknya.

Perbuatan lelaki berkenaan kantoi oleh mangsa sendiri selepas ternampak telefon bimbit berwarna hitam sedang memerhati dari atas pintu tandas. Bertindak dari itu, mangsa memancutkan air paip pada telefon berkenaan.

Dia mengakui kesalahannya memohon untuk tidak diberikan hukuman berat atas alasan mahu melanjutkan pelajaran. Dia turut mengakui mempunyai tekanan dalam hal kewangan, selain masalah peribadi dengan teman wanitanya. Namun permohonan berkenaan ditolak dan hukuman sedia ada dilaksanakan.

Sumber: Sinar Harian

+Baca respon pembaca Oh! Media.Oh Youtube!

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top