Connect with us

Jennifer Lopez Tetap Teruskan Perkahwinan Selepas Covid-19 Berakhir!

Oh! Artis

Jennifer Lopez Tetap Teruskan Perkahwinan Selepas Covid-19 Berakhir!

Setiap pasangan yang merancang untuk berkahwin pada tahun ini, majlis terpaksa ditangguhkan kerana penularan wabak Covid-19. Ohmedia faham ramai diantara korang rasa tak sabar untuk berumahtangga, sama seperti Jennifer Lopez tau!

Dia pun terpaksa menundakan majlis perkahwinannya tetapi akan diteruskan apabila selepas pandemik ini berakhir. Jennifer dan pasangannya, Alex Rodriguez juga tidak sabar untuk disatukan sebagai suami dan isteri di Itali.

It was all planned out and paid for. They obviously had to postpone it due to coronavirus, but J.Lo wants to marry A-Rod shortly after things go back to normal. She wants to marry him and celebrate their love in front of her family and close friends.

Jadi, kita berdoa agar jangkitan wabak Covid-19 ini cepat berakhir dan semoga satu dunia kembali normal seperti sediakala. Yang penting, korang patuh arahan daripada pihak kerajaan untuk memutuskan rantaian wabak ni okay!

OHMEDIA: PSST! OHMEDIA PUN KAHWIN TAHUN NI JUGA TAU HEHE.

Sumber: US Weekly

+ Baca respon pembaca ucap tahniah di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

To Top