"
Connect with us

Oh! Media

Hero Jangan Bikin Panas Bakal Panaskan Pawagam

Umum

Hero Jangan Bikin Panas Bakal Panaskan Pawagam

Hero: Jangan Bikin Panas nampaknya akan membawa satu kelainan lain dari yang lain ke dalam industri perfileman Malaysia. Filem yang diarahkan oleh Azizi Chunk ini mengesahkan kisah anggota Bomba yang yang akan membongkar konspirasi disebalik satu kebakaran yang berlaku di pusat Tahfiz.

Filem aksi komedi ini sebenarnya menceritakan seorang pemuda bernama Zaf yang datang mengajar dii sebuah Maahad Tahfiz yang merupakan tempat dia menuntut ilmu. Namun satu kebakaran telah berlaku sehingga menyebabkan ramai pelajar dan ustaz telah terkorban. Zaf terselamat dalam kejadian terbabit.

Kesan dari itu Zaf bertekad untuk menyertai bomba bagi mencari penyebab kepada kebakaran terbabit yang dilihat seperti telah dirancang oleh seseorang. Nak tahu lebih lanjut kenalah tonton.

Ohmedia turut tertarik dengan lakaran poster filem ini yang dilihat seperti Avengers dan penuh dengan tanda tanya. Pelakon bagi filem ini juga dibarisi dengan ramai pelakon hebat seperti Hisyam Hamid, Bell Ngasri, Mark Adam, Elisya Sandha, Tash Yong, Datuk Jalaludin Hassan dan banyak lagi. Jom tonton trailer dia.

ADVERTISEMENT

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top