Connect with us

DS Najib Sindir Chef Wan ‘Dirasuk Syaitan’ Lagi!

Oh! Politik

DS Najib Sindir Chef Wan ‘Dirasuk Syaitan’ Lagi!

Rasanya ni bukan kali pertama kot kontroversi DS Najib Razak Chef Wan. Diaorang ni asyik gaduh je kerja. Rileks sudah. Sis teringat lagi dulu Chef Wan kata nak tampar Jibby. Hahaha. Kalau Jibby naik balik lepas ni, confirm Chef Wan masuk penjara kan?

Dekat Twitter, Najib Razak ada update status pasal Chef Wan mengenai golongan peneroka Felda. Kemain beraninya Najib secara sinis menyindir Chef Wan yang akan memohon maaf sekali lagi atas alasan dirasuk syaitan hahaha.

Ikon Felda bersuara. Dia kata peneroka FELDA adalah orang yang malas serta suka berkahwin dua atau tiga. Selepas berkahwin pula, peneroka ‘membiak seperti kucing’. Tak apa, nanti dia akan meminta maaf dengan alasan bahawa dia sekali lagi dirasuk syaitan.

Pada Januari lalu, Chef Wan minta maaf dekat najib sebab dia nak tampar mukanya dan dia mengaku kesilapannya atas membuat kenyatan tu dalam keadaan tengah marah.  Ahad lalu, Chef Wan diberi gelaran sebagai Tokoh Ikon Felda 2019 daripada Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.

Kepada Datuk Seri Najib, pagi ini saya memohon maaf secara terbuka kerana bahasa kasar yang saya telah gunakan diwaktu saya merasa amat marah. Ya saya mengaku silap bila dirasuk syaitan dan naik marah.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.




Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Politik

Trending

To Top