Connect with us

Oh! Media

Budak Meninggal Dunia Setelah Bergurau Dengan Bapa Saudara

Umum

Budak Meninggal Dunia Setelah Bergurau Dengan Bapa Saudara

Siapa sangka hanya sekadar gurauan, akhirnya bertukar tragedi apabila seorang kanak-kanak bermain tumbuk-tumbuk dengan bapa saudaranya yang juga pesakit sindrom down meninggal dunia akibat mengalami kecederaan dalaman di rumahnya di Kampung Bandar Siong, Baling Kedah.
Muhammad Azfar Qayyum Md Said, yang berusia enam tahun, disahkan meninggal dunia beberapa kesan lebam pada bahagian kepala dan badannya ketika diperiksa pasukan perubatan Hospital Baling.
Pemangku Ketua Polis Baling, Superintendan Abd Fatah Abd Rahman berkata hasil pemeriksaan awal pada badan mangsa menemui beberapa kesan lebam pada bahagian kepala dan badannya.
“Mereka dikatakan bermain tumbuk-tumbuk, namun berhenti selepas ditegur ahli keluarga. Mangsa dipercayai mengalami kecederaan dalaman akibat kejadian itu,” katanya. Mayat mangsa kemudian dihantar ke Hospital Sultanah Bahiyah ((HSB) Alor Setar untuk bedah siasat.
Sumber: New Malaysian Post

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Facebook Oh! Media


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top