Connect with us

Oh! Media

BoBoiBoy Movie 2 Pecah Rekod Lagi! RM15.8 Juta Dalam Masa 8 Hari

Umum

BoBoiBoy Movie 2 Pecah Rekod Lagi! RM15.8 Juta Dalam Masa 8 Hari

Tak tahulah kenapa Ohmedia suka sangat bila tengok kejayaan filem animasi Monsta BoBoiBoy Movie 2, apabila sebentar tadi mereka ada memaklumkan bahawa kutipan pada hari ke-8 telahpun mencecah RM15.8 juta.

Kalau korang nak tahu, kutipan ini juga telah memecah rekod filem pertama mereka BoBoiBoy The Movie yang mengutip RM15.7 juta dalam masa 56 hari yang ditayangkan pada tahun 2016.

Jadi sudah jelas menunjukkan kejayaan yang amat dibanggakan apabila ramai yang sudah mula meminati animasi ini. Lagi-lagi bila filem kali ini memang menunjukkan satu peningkatan yang amat ketara dari grafik, jalan penceritaan, dan peranan BoBoiBoy itu sendiri yang kini bukan hanya menyelamatkan bumi, tetapi perlu menyelamatkan galaksi.

Apa yang Ohmedia boleh katakan, ini merupakan satu petanda yang cukup cerah bagi masa depan produksi Monsta dan BoBoiBoy serta yakin pasti akan ada BoBoiBoy Movie 3. Kenapa Ohmedia begitu yakin? Kalau tak percaya tengoklah end credit scene, siapa keluar awal tu mohon menyesal, haha.

[#BoBoiBoyMovie2 – RM15.8 JUTA DALAM 8 HARI TAYANGAN!🌟] . Sekali gus berjaya memecah rekod kutipan filem pertama – BoBoiBoy The Movie (2016). Jutaan TERIMA KASIH👏 kepada semua yang menonton di pawagam serta sokongan anda terhadap filem animasi tempatan! . Temui kami dan maskot #BBBM2 di lokasi-lokasi yang terpilih! Jangan lupa untuk dapatkan tiket filem BoBoiBoy Movie 2 anda, sekarang! – – [#BoBoiBoyMovie2 – RM15.8 MILLION WITHIN 8 DAYS!🌟] . Breaking the previous record held by the first movie – BoBoiBoy The Movie (2016). A million THANK YOU👏 to everyone for watching the movie in the cinemas, and for your support towards our local animated film! . Meet us alongside #BBBM2 mascots at selected locations! Don’t forget to get your BoBoiBoy Movie 2 tickets now! – – [ 哇!BoBoiBoy电影2 竟然在短短的八天内,总票房已达到 RM 1580 万!🌟] . 惊人的是,再一次为上一部电影- BoBoiBoy The Movie(2016) 刷下新的纪录! . 万分感激所有到各大电影院支持本地动画的观众朋友们! 你们鼎力的支持,是我们为推广本地动画持续下去的最大动力。 也因此让这部动画电影在短短的八天内刷了新的纪录。 . 再一次感谢所有支持本土动画电影的你们!你们是最棒的! . 还有大家也可以到指定的场所跟我们的卡通人物见面噢! 还没观看这部电影的朋友们,赶快到附近的电影院购买 BoBoiBoy 电影2 的戏票吧! 这部电影正在热映中,赶快买票吧! . NOW IN CINEMAS! #BoBoiBoy #Monsta10Years #AstroShaw #AniMy . .
A post shared by BoBoiBoy (@boboiboy) on+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top