Connect with us

Oh! Media

Bangga Dengan Pencapaian Pian Yang Dah Mula Mengganas Bersama Bintang Hollywood

Umum

Bangga Dengan Pencapaian Pian Yang Dah Mula Mengganas Bersama Bintang Hollywood

Memang padu lah Pian ni, bukan Pian Suhaimi gais. Tapi Mohamad Sofian yang popular dengan video-video kreatif macam Zack King. Pian yang lebih terkenal dengan akaun Instagramnya sofyank96 itu sebelum ini ada menaikkan satu video dengan meminta pengikutnya meneka wajah artis manakah yang ditunjuknya.Jika sebelum ini Pian berpeluang berjumpa sendiri dengan idolanya Zack King, kali ini Pian dilihat berjumpa pula dengan artis Hollywood, Will Smith. Ala, agent MIB yang bunuh banyak alien dulu tu.

Bukan sekadar jumpa gais, tapi Pian juga mengatakan dia bakal berkolabrasi dengan Will Smith untuk lakukan satu video. Power kan?

Dan baru-baru ini, Pian telah berkongsi satu lagi video menunjukkan dia bertemu empat mata dengan Will Smith dan Pian mengakui saat perjumpaannya itu agak Awkward kerana tidak menjangkakan hal itu berlaku.

Awkward moment ever! Tak tahu kenapa sampai depan dia habis semua ayat tak terkeluar. Speechless terus bhai!Apa-apapun Ohmedia tak sabar nak tengok apa agaknya video yang akan dihasilkan dan walaumacam manapun kami tetap akan menyokong usaha dan minat yang Pian lakukan. Terbaik!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top