Connect with us

Oh! Media

Apple Akan Menjual Semula iPhone X Setelah Model XS Kurang Mendapat Sambutan

Umum

Apple Akan Menjual Semula iPhone X Setelah Model XS Kurang Mendapat Sambutan

Sebelum ini, Apple mengumumkan bakal menamatkan penjualan iPhone  X kerana akan melancarkan Apple iPhone XS. Tetapi lain pula ceritanya sekarang, apabila memilih untuk menawarkan semua model iPhone X buat para pengguna.

Penjualan semula Apple iPhone X dibuat bagi menampung semula penjualan iPhone XS dan XS Max yang rendah. Selain itu, memandangkan Apple masih lagi mempunyai kerjasama bersama pencabar terdekat iaitu Samsung maka pengeluaran paparan OLED bakal diteruskan.

Untuk model iPhone XR pula, ia mula diperkenalkan sebagai iPhone ‘mampu milik’. Sejak model ini dijual, para pengguna nampaknya lebih tertarik untuk mendapatkan iPhone 8 yang melihat kepada peningkatan jualan. Harga penjualannya yang lebih rendah serta masih mengekalkan trademark home button antara yang membuatkan para pengguna tertarik.

Oh! Media: Bagi kami, pihak Apple perlu membuat sesuatu yang berlainan sekirannya mahu terus bersaing dengan syarikat lain seperti Samsung dan mungkin sudah tiba masanya untuk Apple menurunkan harga produknya kerana pengguna sudah semakin bijak untuk memilih peranti yang murah dan berguna untuk kerja-kerja seharian.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top