Connect with us

Oh! Media

Wanita Rapat Sebab Nak Berubah, Tapi Influencer Siap Ajak Check-In Ketika Bulan Puasa?

Wanita dirogol

Trending

Wanita Rapat Sebab Nak Berubah, Tapi Influencer Siap Ajak Check-In Ketika Bulan Puasa?

Malam tadi kami melaporkan yang seorang influencer terkenal ditahan polis selepas disyaki menunjukkan kemaluan dan bercakap lucah kepada seorang wanita.

ADVERTISEMENT

BACAPolis Tahan Dan Siasat ‘Influencer’ Tunjuk Kemaluan Ketika Buat Panggilan Video Bersama Wanita

Terbaru! Perkara itu juga telah menarik perhatian penyanyi rap, Caprice yang meminta pengikutnya meneka siapa agaknya influencer yang terlibat itu menerusi IG Story.

Caprice juga ada memuat naik beberapa screenshot yang menunjukkan perbualan di aplikasi WhatsApp antara seorang wanita bersama seorang lelaki dipercayai adalah influencer berkenaan.

Ajak check-in di bulan puasa?

Wanita itu juga tidak mahu orang awam ternampak mereka berdua bersama di siang hari apabila diajak influencer itu untuk berjumpa ketika bulan puasa dipercayai di tempat yang tertutup.

Bukan tu jer, wanita itu juga tidak mahu nama influencer itu terjejas, tambah lagi apabila dia tidak memakai pakaian yang sopan dan menutup aurat. Adakah sebab dia buat content-content islamik?

Wanita itu beranggapan yang sekiranya dia bersama influencer itu buatkan dia lagi dekat dengan tuhan, tapi lain pula jadinya. Bila tanya soalan keagamaan pun tak berjawab!

Kredit: Instagram Caprice

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas