Connect with us

Oh! Media

Viral Ibu Muda Dukung Anak Jalan Kaki Hantar Makanan, Suami Dedah Status Sebenar Hubungan

Trending

Viral Ibu Muda Dukung Anak Jalan Kaki Hantar Makanan, Suami Dedah Status Sebenar Hubungan

Semalam tular di media sosial mengenai Ustaz Ebit Liew yang menghadiahkan sebuah motor jenis Yamaha Y15 kepada seorang ibu tunggal.

ADVERTISEMENT

BACA: (Video) “Kuatnya Seorang Ibu” – Ziarah Akak ‘Rider’ Viral, Ustaz Ebit Liew Hadiahkan Kereta

Difahamkan ibu tunggal tersebut bekerja sebagai penghantar makanan secara berjalan kaki demi membesarkan seorang anaknya tanpa kelibat suami di sisi.

Difahamkan, dia yang juga merupakan seorang anak yatim telah pun berpisah dengan suaminya hanya tinggal berdua bersama anaknya.

Terjumpa adik emy kerja menghantar makanan dengan berjalan kaki panda walker. Juga pembantu sambilan sebuah restoren. Emi 23 tahun anak yatim dan ada anak seorang.

Suami tampil dedah masih berstatus suami isteri

Namun begitu, menerusi perkongsian Ebit Liew itu, suami kepada wanita bernama Emy itu tampil menjelaskan perkara sebenar. Menurutnya, mereka masih lagi sah sebagai seorang suami isteri dan ketika ini masih dalam proses mahkamah.

Menurut lelaki tersebut, dia dan isterinya masih lagi berhubung sesama mereka demi anak mereka yang masih kecil.

Tambahnya lagi, dia masih sayang akan hubungan perkahwinannya dan menganggap ini merupakan satu bentuk ujian daripada Allah S.W.T untuk membantu menguatkan lagi hubungan mereka.

Suami kepada Emy itu juga meminta agar orang ramai untuk mendoakan kebahagiaan mereka serta mendoakan agar perkahwinannya mereka terus bertahan.

Kredit: Instagram Ustaz Ebit Liew

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas