Connect with us

Oh! Media

Nilofa Group The Noor

Trending

TheNoor Teruk Dikecam Sebab ‘Marketing’ Luc*h Produk Melibatkan Neelofa, Ini Penjelasan Pihak Terbabit

Sebelum ini, syarikat Nilofa Group teruk dikecam kerana menggunakan imej berbaur lucah untuk mempromosikan produk mengeratkan hubungan suami isteri. Walau bagaimanapun, mereka telah membuat permohonan maaf.

BACADikecam Guna Gambar ‘Double Meaning’ Dan ‘Soft P*rn’, Nilofa Group Mohon Maaf

IKLAN

Terbaru! TheNoor yang merupakan sebuah syarikat aplikasi menegaskan yang mereka tidak terlibat selain membantah penggunaan imeh berbaur lucah yang dikeluarkan jenama syarikat usahawan terkenal, Noor Neelofa.

Pihak mereka sama sekali tidak bersetuju selain mengecam tindakan yang berunsur lucah itu dan perkara ini dikatakan sendiri CEO bersama TheNoor, Mohd Izzairi Yamin.

Selaku CEO dan Co-Founder TheNoor saya tidak bersetuju sama sekali penggunaan image atau postings berunsur lucah (haram) untuk tujuan marketing, promotion dan sewaktu dengannya.

Ramai juga yang mengecam kononnya TheNoor tidak melakukan pemeriksaan terhadap gambar-gambar tular yang tidak beretika. Kami ingin tegaskan bahawa TheNoor tidak ada kaitan dengan produk atau syarikat tersebut.

Izzairi juga berkata yang mereka sedang menyelesaikan isu tersebut di peringkat dalaman bagi memastikan perkara sebegitu tidak berlaku lagi di masa akan datang.

Kredit: Facebook CEO TheNoor

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas