Connect with us

Oh! Media

Pelanggan Dakwa Baju Macam Hello Kitty, Butik Pengantin Tampil Pertahankan Diri

Trending

Pelanggan Dakwa Baju Macam Hello Kitty, Butik Pengantin Tampil Pertahankan Diri

Baru-baru ini kecoh di media sosial pengantin membatalkan tempahan pakej perkahwinan saat akhir dipercayai kerana baju yang ditempah tidak memuaskan hati.

ADVERTISEMENT

BACA: “Kok Aku Senyum Liat Videonya” – Adegan ‘Mesra’ Pengantin Atas Pelamin Bikin Terhibur

Dalam perkongsian itu, pengantin mendakwa warna baju tidak sama dengan apa yang diminta. Dakwanya lagi, sebulan setengah sebelum majlis sanding, isu pemilihan kain masih belum selesai.

Jelas wanita ini lagi, disebabkan hal itu dia membuat keputusan paling gila iaitu membatalkan pakej perkahwinan kurang tiga minggu daripada majlis.

19 hari sebelum majlis, aku baru first fitting ya. And korang boleh tengok sendiri hasilnya. Aku deal awal gila and hasilnya macam tu? Dia nak aku pakai baju hello kitty naik atas pelamin? Hahaha

Wanita ini turut menasihati bakal pengantin supaya bersedia dengan apa sahaja dugaan yang bakal berlaku.

Butik tampil pertahankan diri

Tidak hanya mendiamkan diri, wakil daripada butik pengantin tampil dengan kenyataan balas. Individu ini menjawab 7 isu yang dibangkitkan pelanggan.

Butik pengantin turut mendakwa perlu menanggung kerugian disebabkan pengantin membatalkan tempahan saat akhir.

Baca penjelasan penuh di bawah:

Kredit: Facebook

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas