Connect with us

Oh! Media

“Pakai Baju, Pakai Tudung” – Dah Rancang Kahwin, Kekasih Kantoi Bawa Perempuan Balik Rumah

Trending

“Pakai Baju, Pakai Tudung” – Dah Rancang Kahwin, Kekasih Kantoi Bawa Perempuan Balik Rumah

Dalam satu perhubungan, seseorang hendaklah berlaku jujur dan setia dengan pasangan masing-masing. Tak kiralah dah kahwin, bertunang atau baru je bercinta. Janganlah pula mengkhianati kepercayaan hanya kerana nafsu.

ADVERTISEMENT

Seperti kisah yang viral di media sosial ini, seorang wanita menangkap kekasihnya bermain kayu 3 dengan perempuan lain sampai tahap bawa balik rumah!

Difahamkan kekasihya tu baru je 2 bulan kenal dengan skandal tu, manakala dia pula dah setia daripada lelaki tu tak ada apa-apa dan tak kerja. Siapa tak mengamuk kan?

Berduaan dengan skandal dalam bilik

Lebih menyedihkan, masa kantoi berduaan dalam bilik, skandal kekasihnya tu tak berpakaian lengkap. Difahamkan, wanita yang mempunyai 50,000 pengikut di Instagram ni terpaksa viralkan video kerana kekasihnya langsung tak bertanggungjawab dan tak minta maaf. Dah buat salah lari macam tu je?

Tuntut permohonan maaf

Kata wanita ini lagi, dia akan padam semua video berkaitan kekasihnya itu selepas mendapat kerjasama. Dia menuntut permohonan maaf secara terbuka dan wang yang dilaburkan sepanjang mereka bersama dibayar semula.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas