Connect with us

Oh! Media

ustazah siti afifah

Trending

Netizen Korek Kenyataan Lama Ustazah Siti Afifah, Kali Ini Libatkan Orang Yang Suka Minum Susu Pula

Tak perlu lagi rasanya Ohmedia jelaskan siapa Ustazah Siti Afifah ni yang sering menjadi topik panas dan menarik perhatian ramai berbanding isu Caprice beberapa hari ni.

BACA: Penceramah Motivasi Dapati Ustazah Siti Afifah Tiada ‘Background’ Pengajian Agama Formal

IKLAN

Namun, tak cukup dengan isu mendayuskan para suami, netizen dilihat cuba mengorek segala perkongsian ilmu yang pernah dikeluarkan olehnya. Dalam satu perkongsian di TikTok, Ustazah Afifah dilihat mengeluarkan kenyataan tentang mereka yang suka minum susu secara berlebihan.

Ramai orang tak tahu kata Ustazah Afifah

Ramai orang tidak tahu antara punca kutu ialah minum susu yang berlebihan. – Katanya.

@sunnahtidakberbohong #akibatminumsusuberlebihan #masalahkutidakpernahhabis #sunnahtidakpernahberbohong #43jenamaELHUBBstpb #halwailaajprodukELHUBB #sempenamaulidurrasul😘😘 ♬ bunyi asal – Siti Afifah Shahbudin

Kejap ustazah, kejap pakar makanan, kejap doktor…

Kenyataan yang dikeluarkan olehnya dilihat membuatkan ramai rasa keliru dan tidak jelas. Rata-rata mempersoalkan kutu apa yang dimaksudkan dan merasakan ia sepatutnya dijelaskan dengan lebih terperinci bagi mengelakkan kekeliruan.

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas