Connect with us

Oh! Media

Penyanyi Popular Mengaku Jadi Duta Produk Kosmetik ‘Datuk Seri’

Oh! Artis

Penyanyi Popular Mengaku Jadi Duta Produk Kosmetik ‘Datuk Seri’


Heboh di laman sosial baru-baru ni ada Individu yang bergelar ‘Datuk Seri’ ditangkap kerana mengedar dadah bernilai RM5 juta. Lagi-lagi sekarang ni tengah hangat apabila netizen sibuk kaitkan seorang artis ni dengan pemilik syarikat produk kosmetik tu.

ADVERTISEMENT

BACA: Usahawan Kosmetik Bergelar ‘Datuk Seri’ Dicekup Edar Dadah Bernilai RM5 Juta

Pemilik syarikat itu telah pun ditahan dalam dua serbuan di sekitar Taman Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor selepas disyaki terbabit dengan sindiket penyeludupan dadah methamphetamine rentas negara.

Duta produk kosmetik itu juga dikatakan turut terkena tempias dek kerana kontroversi ini. Sebut saja namanya pasti sudah ramai yang tahu siapa penyanyi ‘Khai Bahar’. Khai pula baru-baru ini telah mengaku yang dia memang ada dilantik menjadi duta produk syarikat itu. 

Khai berkata, pertama kali dia berjumpa dengan individu yang menggunakan gelaran Datuk Seri itu adalah pada sesi menandatangi kontrak pada September lalu.

Apa yang dilaporkan itu saya memang tak tahu apa-apa. Saya hanya jalankan tanggungjawab sebagai duta. Itu pun kerja tak mula lagi. Baru dapat pembayaran awal sahaja.

Secara peribadi saya tak terkesan sangat sebab saya hanya dilantik menjadi duta. Bila isu macam ni jadi saya ada peguam yang uruskan. 

Lagipun perkara ini pertama kali terjadi pada saya. Ingin dijelaskan, saya tak ada kaitan dengan individu berkenaan. Saya pun baru sekali jumpa dan kenal pun di situ. – Katanya.

Khai pula dikatakan tidak kisah lansung dengan gambar yang tersebar yang dikatakan ada memaparkan dirinya dengan individu itu.

Mengenai penyebaran gambar itu, saya tak kisah sebab saya memang ada bergambar dengan dia dan ramai lagi orang di majlis itu.

Selepas ini saya dan pengurus akan lebih berhati-hati dan teliti mengenai sesebuah syarikat yang ingin melantik saya menjadi duta. – Kata Khai.

Sebab itu lah orang cakap jangan cepat sangat nak menghukum kalau tak tahu hujung pangkal cerita. Kesian Khai Bahar, tiba-tiba pula kena tempias kerja kotor orang lain.

Kredit: Harian Metro

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas