Connect with us

Oh! Media

“Kembali Dengan Perut Mengandung Sedangkan..” – Individu Dakwa Tahu Hal Sebenar Wanita Dan 2 Anak Di LRT Setiawangsa

lari rumah

Trending

“Kembali Dengan Perut Mengandung Sedangkan..” – Individu Dakwa Tahu Hal Sebenar Wanita Dan 2 Anak Di LRT Setiawangsa

Sebelum ini, tular di media sosial kisah seorang wanita yang didakwa dihalau dan dipukul oleh suami serta ibu mentuanya.

ADVERTISEMENT

Dia dan dua anak terpaksa tumpang berteduh di LRT Setiawangsa buat sementara waktu sebelum pulang ke kampungnya di Kedah.

Namun, ibu mentua menafikan dakwaan menghalau dan mendera menantu. Sebaliknya, menantunya yang selalu lari dari rumah dan akan balik ke Kuala Lumpur beberapa bulan kemudian.

BACA: Viral Wanita Dan Dua Anak Dihalau Dari Rumah, Individu Ini Tampil Perjelas Situasi Dari Ibu Mentua

Terbaru, seorang pengguna TikTok yang mengaku saudara kepada si suami membuat pendedahan mengejutkan. Dia memuat naik keadaan suami yang kurang upaya dengan keadaan sebelah kaki dipotong.

suami

Katanya, mustahil si suami dapat memukul isteri dalam keadaan sebegitu. Walaupun kurang upaya, suami yang menjaga tiga anak kecil yang ditinggalkan isteri di rumah.

Dakwanya lagi, si isteri mereka-reka cerita demi meraih simpati masyarakat. Malah, ini bukan kali pertama terjadi.

Lebih mengejutkan apabila individu ini mendakwa bayi yang baru dilahirkan bukanlah dari darah daging suami. Korang bacalah sendiri dakwaan ni, plot twist habis!

lrt
Kredit: TikTok @imysmas
lrt setiawangsa
lrt setiawangsa

Jelasnya, dia hanya mahu menceritakan perkara sebenar dan orang ramai berhak untuk percaya atau tidak. Dia cuma berharap anak-anak yang tidak berdosa dapat dijaga dengan baik dan sihat.

Kredit: TikTok @imysmas

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas