Connect with us

Oh! Media

Isteri Dibelasah Suami Selepas Tak Sengaja Buat Video Call Ketika Sedang Berjimak Dengan Lelaki Lain

curang

Trending

Isteri Dibelasah Suami Selepas Tak Sengaja Buat Video Call Ketika Sedang Berjimak Dengan Lelaki Lain

Semakin banyak pula kejadian curang antara suami isteri yang kita dapat dengar sekarang ni. Kali ini kami kongsikan kisah yang berlaku di Amerika Syarikat selepas seorang wanita teruk dibelasah suami selepas terbuat panggila video call ketika sedang melakukan hubungan seks dengan lelaki lain.

ADVERTISEMENT

Lelaki berusia 34 tahun itu mengakui dia terkejut apabila melihat isterinya sedang melakukan seks dengan seorang lelaki misteri di dalam sebuah kereta yang diparkir berhampiran sebuah hotel.

Dia yang bengang terus meminta rakannya untuk ke hotel tersebut dan menyerang isterinya. Pihak polis yang tiba di lokasi sempat melihat lelaki terbabit masih menumbuk dan menendang isterinya yang berusia 32 tahun. Lelaki terbabit turut sempat memukul kekasih gelap isterinya tetapi dapat melarikan diri.

Menurut aduan kepada pihak polis, saksi yang menghubungi talian kecemasan berkenaan kejadian itu memberitahu operator bahawa mereka telah terdengar bunyi tembakan pistol semasa pergaduhan tersebut berlaku.

Walaupun sepucuk pistol dijumpai ditempat kejadian, pihak polis tidak menjumpai sebarang kesan tembakan mahupun kelongsong peluru.

Pihak polis bagaimanapun mengenakan pertuduhan melakukan serangan dan merbahayakan kepada suami terbabit. Suami yang sedih dengan kelakuan isterinya itu kini ditahan di penjara daerah sebagai ganti ikat jamin yang bernilai AS$30,000 (RM125,550) kerana gagal membayar dan akan dibicara di mahkamah.

Kredit: Daily Mail

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas