Connect with us

Oh! Media

Datuk Yusof Haslam Tampil Beri Respon Mengenai Dakwaan Ira Kazar Hamil

yusof haslam

Oh! Artis

Datuk Yusof Haslam Tampil Beri Respon Mengenai Dakwaan Ira Kazar Hamil

Datuk Yusof Haslam, pengarah terkenal tampil menyatakan respon mengenai dakwaan yang mengatakan menantunya, Ira Kazar kini sedang sarat hamil.

ADVERTISEMENT

Menurut Yusof, dia tidak mahu memberikan apa-apa komen kerana mahu menjaga hati ramai pihak terutamanya isteri, Datin Patimah.

@mstar.malaysia

Ira Kazar dikatakan sedang hamil, Yusof Haslam enggan komen… Pilih kunci mulut konflik Syamsul kahwin dua #mstar #mstarmalaysia #irakazar #datoyusufhaslam #sembangentertaiment

♬ original sound – mStar Malaysia – mStar Malaysia

Saya tak tahu, saya tak mahu tahu. Saya tak tahu dia hamil ke, tak hamil ke wallahua’lam saya tak mahu cakap.Isteri saya dah pesan tolong jangan cakap apa-apa, you silap cakap nanti tak sedap pula.

Saya nak jaga hati isteri saya. Syamsul anak saya dan saya nak jaga hati dia juga. Saya tak mahu hubungan kami jadi tak bagus. Saya kena jaga hati menantu saya, cucu-cucu saya dimana mereka pun dah faham dan matang.

Malah, Datuk Yusof Haslam juga tidak mahu menyatakan sebarang komen mengenai rancangan pertemuan bersama Ira Kazar.

Saya tak nak komen perkara itu.

BACA: Yusof Haslam Dan Datin Patimah Akhirnya Rasa Gembira Lihat Sikap Syamsul

Terdahulu, Datuk Yusof Haslam dan Datin Patimah berasa gembira melihat anaknya, Syamsul Yusof yang datang memberikan sokongan kepada anak-anaknya yang masuk acara sukan.

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


@ohmedia

Min yakin ramai peminat mendoakan agar Puteri Sarah mendapat jodoh yang baik dan bahagia selepas ini #puterisarahliyana#jodoh#cerai#ohtrending#ohmedia

♬ original sound – Oh! Media –

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas