Connect with us

Oh! Media

“Cukup Aku Tak Sangka” – Pernah Berkawan Baik, Rakan Bongkar Perangai Sebenar Suspek Dera Anak Kandung

suspek dera anak

Trending

“Cukup Aku Tak Sangka” – Pernah Berkawan Baik, Rakan Bongkar Perangai Sebenar Suspek Dera Anak Kandung

Kecoh diperkatakan di media sosial mengenai kes dera melibatkan seorang kanak-kanak lelaki berusia 7 tahun. Mangsa disyaki didera oleh suspek iaitu ibu kandungnya dan rakan wanita berpewatakan lelaki.

ADVERTISEMENT

BACA: Ini Perkembangan Terkini Kanak-Kanak Mangsa Dera Ibu Kandung Dan Kawan Pengkid

Terbaru, rakan baik kepada suspek (ibu kandung mangsa) mendedahkan perangai sebenar suspek yang dikenalinya sejak tiga tahun lalu.

Menurut individu bernama Fatin, mereka terputus hubungan semenjak suspek berpindah ke Johor. Dia mengakui hanya berhubung melalui media sosial dan suspek ada beritahu sedang berkawan dengan seseorang dari Singapura.

dera
suspek dera

Jelas Fatin, dia mengenali suspek sebagai seorang yang sangat baik. Dia melayani anak dengan elok dan mereka kerap meluangkan masa bersama.

Kalau kami keluar makan pun dia tak berkira, waktu Atin susah dulu dia banyak tolong Atin. Dia kawan sangat baik dan Atin tak sangka benda ni terjadi. Mesti ada sebab kenapa jadi macam ni.

Di ruangan komen, pelbagai reaksi yang ditinggalkan netizen. Mereka tak bersetuju suspek dilabel baik kerana anak sendiri dijadikan sebagai mangsa. Sebagai rakan, dia sendiri tak sangka dan berharap suspek akan berubah.

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


Lagi dalam kategori Trending

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas