Connect with us

Oh! Media

Kekasih Cancel Tunang 2 Minggu Sebelum Majlis, Berubah Hati Pilih Lelaki Lebih Berjaya

Oh! Tidak

Kekasih Cancel Tunang 2 Minggu Sebelum Majlis, Berubah Hati Pilih Lelaki Lebih Berjaya

Di TikTok, viral rakaman video menunjukkan seorang lelaki duduk sambil termenung di kilang tempat kerjanya.

ADVERTISEMENT

BACA: Kekasih Curang Gara-Gara Kerja ‘Rider’, Lelaki Luah Rasa Kecewa

Menurut pengguna TikTok @fadjir, rakannya itu tidak jadi bertunang selepas kekasih memutuskan hubungan mereka dua minggu sebelum majlis.

@fadjir Tabah lah bro ada lagi bunga kat luar sana 😌😌 #putuscinta #cinta #kenatinggal😭 #fypmalaysia🇲🇾 ♬ suara asli – Penyair Emosian

Punca wanita itu menarik diri di saat akhir dipercayai kerana berubah hati memilih lelaki yang lebih berjaya berbanding rakannya.

Menurut pengguna TikTok ini lagi, rakannya itu cuba untuk nampak gembira di depan orang namun apabila bersendirian dia kerap termenung jauh.

@fadjir Balas kepada @zakiazeman94 hari ni hari kedua dia tetap sama tunjuk kan dia tu happy depan kami walaupun hati tengah derita #putuscinta #cinta #kenatinggal😭 ♬ bunyi asal – CEOPISANG
@fadjir Balas kepada @amer_0fficial hari ni masuk hari ketiga . dia di panggil dengan leader kami untuk di beri nasihat yang baik dan kata2 semangat 😌😌😌 #putuscinta #cinta #kenatinggal😭 ♬ bunyi asal – CEOPISANG

Sudah dua hari berlalu, rakannya ini langsung tidak meluahkan apa yang dirasainya sebaliknya cuba untuk kelihatan ceria di depan rakan sekerja.

Setakat ini perkongsian video telah mendapat lebih 1.5juta tontonan. Ramai yang memberikan kata-kata semangat semoga lelaki tersebut jumpa jodoh yang menerima dirinya seadanya.

Kredit: TikTok @fadjir

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

Ke Atas