Connect with us

Oh! Media

Individu Dedah Ibu Usia 50-an Kerap Layan Lelaki Lain

Oh! Tidak

Individu Dedah Ibu Usia 50-an Kerap Layan Lelaki Lain

Seorang individu luah perasaan kecewa selepas ibu dia sendiri dikatakan suka layan ramai lelaki yang dikenalinya di media sosial. Allahu, dah kenapa tu?

ADVERTISEMENT

Menerusi satu kiriman yang dikongsikan ConfessTweetMy, individu berkenaan mengatakan yang dia tak sanggup tengok ibunya curang dengan lelaki lain walaupun dah banyak kali menasihatinya.

Hari tu saya nekad untuk tegur dia sebab saya rasa tak boleh nak hadap dia. Setiap kali saya tengok muka dia, saya teringat apa yang dia buat. Saya WhatsApp dan tegur dia untuk berubah dan beritahu saya dah tahu semua yang dia buat.

Apa yang sedihnya, dia sanggup bersumpah junjung Al Quran dia tak buat benda tu. Dia asyik nafikan benda tu dan cakap benda tu dah lama. Saya kasihan dengan ayah saya, penat keluar cari rezeki tapi isteri curang.

Perkara ini bukanlah kali pertama ibunya yang berusia 50-an itu lakukan kata individu berkenaan. 

Sebelum ni pun pernah juga tapi dengan lelaki lain. Saya cuba berdepan dengan mak saya sekali dengan adik-adik. Tapi dia juga tidak mengaku dan bagi alasan saja melayan.

Saya ingatkan dia berubah lepas kes tu sebab malu dengan anak-anak tapi rupa-rupanya makin teruk. Yang baru kantoi ni bukan melayan seorang lelaki tapi banyak lelaki. Mak saya sendiri pernah bercerita dengan seseorang bahawa dia sudah tiada nafsu dengan ayah. Lelaki baru tu masih muda dan barang baik.

Kisah yang dikongsikan ini telah mendapat perhatian netizen dan individu berkenaan sudah buntu untuk menyelesaikan masalah ini.

Kredit: ConfessTweetMy

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas