Connect with us

Oh! Media

kemalangan

Oh! Tidak

Hancur Hati Dapat Tahu Ibu Bapa Maut Kemalangan Selepas Hantar Daftar Kolej Matrikulasi

Bagi mereka yang pernah tinggal berjauhan dengan keluarga tak kiralah kerana tinggal di asrama atau kampung, pasti akan rasa bimbang setiap kali ibu bapa pulang hantar kita. Perasaan bimbang jika berlaku apa-apa yang tidak diinginkan sepanjang perjalanan mereka.

Itulah apa yang dirasai adik Fatin Syafika selepas dapat tahu ibu bapanya maut kemalangan sebaik sahaja selesai pendaftaran Kolej Matrikulasi Perak.

IKLAN

Kemalangan itu dilaporkan berlaku di Kilometer 3.5, Jalan Gopeng-Kota Bharu petang isnin selepas kereta jenis Proto Perdana yang dipandu mangsa hilang kawalan dan terbabas.

Mangsa Mohd Ramddan Abd Rahim dan isteri, Kisdalliana Saad meninggal di lokasi kejadian.

Pasangan berkenaan baru mendaftar masuk anak mereka ke Kolej Matrikulasi Perak dan keluar membeli barangan keperluan di Pekan Gopeng. Mereka terbabit kemalangan ketika mahu menghantar barang yang dibeli kepada anak. – Kata ibu kepada mangsa, Kisdalliana, 63.

Adik Fatin yang berkongsi perasaan pilunya dia TikTok tidak dapat berkata apa-apa kecuali redha dengan ketentuan Allah.

ibu bapa

Hanya Allah sahaja tahu betapa hancurnya hati aku bila sampai tempat kejadian tadi. Tidak mengapa, aku redha. Kuat demi adik aku.

Kredit: TikTok Fatin | Utusan Online

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Ke Atas