Connect with us

Oh! Media

Bapa Tampil Mengaku Video Tular Wanita Dibelasah Itu Anaknya, Dedah Lari Dari Rumah Sejak Tahun Lepas

Oh! Tidak

Bapa Tampil Mengaku Video Tular Wanita Dibelasah Itu Anaknya, Dedah Lari Dari Rumah Sejak Tahun Lepas

Tular satu video di media sosial menunjukkan seorang wanita teruk dibelasah oleh seorang lelaki yang dipercayai berlaku di sebuah bangunan di Georgetown, Pulau Pinang. Allahu..

ADVERTISEMENT

Menurut laporan Harian Metro, bapa kepada wanita dalam video berkenaan telah membuat laporan polis dan mendakwa itu adalah anaknya.

Lelaki itu juga dedah yang anaknya keluar dari bandar disebabkan ada masalah keluarga sejak Disember tahun lepas dan perkara ini dikatakan sendiri Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Soffian Santong.

Wanita yang berusia 24 tahun igu dikatakan tidak pulang ke rumah sejak dia keluar dari rumah lagi. Bukan tu jer, dia juga tidak dapat dihubungi ahli keluarga.

Sehingga kini, tidak dapat dipastikan kedudukan atau lokasi keberadaan mangsa.

Polis kini sedang menjalankan siasatan mengikut Seksyen 147 Kanun Keseksaan atas kesalahan merusuh dan Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


@ohmedia Wow western food dekat sini nampak mengancam betul eh📷 Min recommended sangat tempat ni lagi-lagi kalau korang yang nak pergi dating tu 📷📷 📷Sejiwa Titiwangsa, Balai Seni Negara #lambshank#wagyuskewer#lambwellington#makanwestern#makankl#ohmakan #ohmedia ♬ original sound – Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas