Connect with us

Oh! Media

Google Pixel 6 Bermasalah, Tiba-Tiba Skrin Jadi Hijau?

Google Pixel 6

Oh! Tech

Google Pixel 6 Bermasalah, Tiba-Tiba Skrin Jadi Hijau?

Bagi sesiapa yang menggunakan telefon pintar jenis Google Pixel, telefon korang tu okay tak sebab sebelum ni pun ada je khabar yang mengatakan siri Pixel terdahulu mempunyai beberapa jenis masalah.

ADVERTISEMENT

BACA : Google Lancar Pixel 6 Dan 6 Pro Secara Rasmi Dengan Cip Google Tensor

Menurut Fuzz.my, terdapat beberapa laporan yang mengatakan bahawa telefon pintar siri terbaru dari Google iaitu Pixel 6 mempunyai masalah dimana skrin menjadi berkelip-kelip.

Ada juga pengguna Pixel 6 yang mempunyai masalah skrin bertukar menjadi hijau. Bukan tu jer, ada juga yang dikatakan tiba-tiba muncul punch hole kamera kedua. Apa kes ni?

Rasa peritnya tu. Bayangkanlah, baru jer beli phone tiba-tiba dah bermasalah. Walaubagaimanapun, perkara tersebut mungkin dapat diselesaikan setelah ianya mendapat kemaskini baru nanti.

Untuk pengetahuan, siri terbaru daripada Google ini telah diumumkan pada 6 Oktober lepas dan dijual pada harga bermula RM2,480 bagi varian biasa dan RM3,772 bagi varian Pro.

Kredit: Fuzz.my

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Oh! Tech

30 Hari Paling Trending

Ke Atas