Connect with us

Oh! Media

Branded

Nak Menang Tiket Ke Konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORNPINK]? Ni Boost Nak ‘Belanja’ Pemenang Bertuah. Untunglah!

“Abang, bayar guna Boost boleh?”

Perkhidmatan eWallet kini semakin berkembang di Malaysia, kalau dulu nak kena sentiasa ada cash, sekarang ni scan QR code je dah boleh buat transaksi.

Di Malaysia, terdapat banyak pengendali perkhidmatan eWallet dan salah satunya ialah Boost.

Berbanding pengendali eWallet yang lain, Boost sering menjadi pilihan kerana ia mesra pengguna dan paling best korang boleh kumpul Boost Stars untuk redeem cashback, penjimatan bil dan pelbagai hadiah menarik. Bestnya!!

REWARDS 2 NO ENDS, Boleh Redeem RM2 Setiap Hari  Dengan Boost. Wow!

Cakap tentang ganjaran, Boost nak bagi korang ganjaran melalui kempen REWARDS 2 NO END yang berikan korang peluang untuk nikmati RM2 dengan BOOSTPINK Wallet* setiap hari!

Bukan tu je, dengan menebus BOOSTPINK Wallet ni korang berpeluang untuk menang tiket ke konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] di KUALA LUMPUR! Seriuslah?!!

Macam mana nak tebus BOOSTPINK Wallet ni?

Korang hanya perlu tebus RM2 BOOSTPINK Wallet secara PERCUMA dari Katalog Ganjaran BoostUP pada jam 2 petang setiap hari.

Setiap pengguna layak untuk menebus ganjaran ni 2 kali dan ia terhad untuk 5,000 orang pengguna setiap hari.Jadi, kalau terlepas, check balik dalam aplikasi Boost korang esok, esok dan esok.. sampai dapat!

Nak menang konsert BLACKPINK macam mana pula?

Redeem RM2 BOOSTPINK Wallet & Rebut Peluang Menang Tiket BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]. BESTNYA!

Kami tau ni yang paling korang nak tau kan? Get ready korang punya Bl-ping-bong, sebab Boost nak belanja korang tiket untuk ke konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] yang akan berlangsung pada 4 MAC 2023 di Stadium Nasional Bukit Jalil. 

Ohmedia dapat tahu tiket ke konsert ni dah habis terjual. Mana-mana BLINK yang tak dapat tak dapat tiket tu, korang WAJIB join contest ni. Mana tau korang yang bertuah tu!

Excitednya… Macam mana nak menang ni?

Langkah 1: Muat turun aplikasi Boost di PlayStore atau App Store. Log in aplikasi Boost korang dan klik View BoostUP. Kemudian tekan Rewards.

Langkah 2: Cari tab Cash dan tebus RM2 BOOSTPINK Wallet pada pukul 2PM, setiap hari

Langkah 3: Dah tebus, screenshot RM2 BOOSTPINK Wallet korang.

Langkah 4: Muat naik screenshot ke akaun Facebook dan Instagram. Pastikan akaun korang dalam mode umum (PUBLIC) ya!

Langkah 5: Tag @myboostapp dan dua kawan korang

Langkah 6: Sertakan tanda pagar #BoostxBLACKPINK pada kapsyen gambar screenshot 

Langkah 7: Masukan Kod Boost invite pada kapsyen gambar korang. Caranya, akses sahaja ke Boost eWallet, tekan Profile dan cari Refer & Earn. Setelah itu, copy invite code

Macam kami bagitau tadi, ganjaran ni terhad tau kepada 5,000 pengguna Boost eWallet setiap hari mengikut konsep siapa cepat, dia dapat. Andai kata korang terlepas peluang hari ni, korang boleh cuba lagi pada esoknya pula. Baik betul Boost ni!

8 Pemenang Bertuah Ke Konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]

Bukan sorang, bukan 2 orang tapi Boost nak belanja 8 orang peminat BLACKPINK untuk menyaksikan konsert yang ditunggu-tunggu BORNPINK: WORLD TOUR KUALA LUMPUR.

Dua pemenang akan dipilih pada setiap minggu bermula dari 8 Disember 2022 hingga 4 Januari 2023. Take note okay!

-Pusingan 1: 8 – 14 Dis 2022

-Pusingan 2: 15 – 21 Dis 2022   

-Pusingan 3: 22 – 28 Dis 2022

-Pusingan 4: 29 Dis 2022 – 4 Jan 2023

Pemenang akan diumumkan melalui aplikasi Boost pada 23 Disember 2022, 30 Disember 2022,6 Januari 2023, dan 13 Januari 2023.

Belum ada aplikasi Boost? Download sekarang untuk menikmati lebih banyak ganjaran dan jangan lepaskan peluang terakhir korang untuk mendapatkan tiket BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK].

Nak lebih info tentang kempen REWARDS 2 NO END, korang boleh klik di SINI. Jangan lupa untuk follow Facebook, Instagram dan laman web rasmi Boost untuk mengetahui lebih banyak ganjaran. 

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Menyampaikan artikel pemasaran dalam bentuk santai dan infomatif.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas