Connect with us

Oh! Media

Percuma RM88 Setiap Hari, Cashback 8% & Banyak Lagi, GoPayz Tawar Angpow Lumayan!

GoPayz

Branded

Percuma RM88 Setiap Hari, Cashback 8% & Banyak Lagi, GoPayz Tawar Angpow Lumayan!

Siapa dekat sini dah tak sabar nak sambut Tahun Baru Cina bersama kawan-kawan tersayang dan kumpul angpow banyak-banyak, kita geng! Haa, selain dapat angpow daripada keluarga dan kawan-kawan, korang tahu tak ada satu lagi cara untuk dapat angpow PERCUMA?

Pernah dengar tak aplikasi GoPayz? Kalau korang nak tahu, sempena Tahun Baru Cina kali ini, mereka hadir dengan macam-macam hadiah lumayan tau! Paling best, boleh menang e-Angpow PERCUMA setiap hari! Biar betul?!

Meriahkan Cuti Tahun Baru Cina Dengan Hadiah Menarik Dari GoPayz

Sempena sambutan Tahun Baru Cina yang semakin dekat ni, GoPayz menawarkan pelbagai hadiah menarik yang akan membuatkan Gong Xi Fa Cai korang penuh dengan tuah seperti PERCUMA RM88 e-Angpow pada setiap hari untuk 3 orang bertuah! 

Tak cukup dengan itu, kalau korang berbelanja minima RM88 di aplikasi GoPayz, korang dapat nikmati PERCUMA RM8 e-Angpow tau! Pehh, love lah kalau macam ni, buat rasa nak shooping sekarang juga! 

Bukan itu saja, korang akan menerima 8% cashback segera sehingga RM8 kalau korang menghantar minima RM8 kepada kawan-kawan dan keluarga menerusi aplikasi GoPayz. Fuhhh, sekarang juga kami buat! 

Haa, lumayan tak hadiah-hadiah yang mereka tawarkan ni? Korang yang baru nak sign up keahlian GoPayz pun berpeluang menang kesemua hadiah ni tau! Jadi, cepat muat naik aplikasi GoPayz sekarang!! 

Semuanya Dijamin OK Dengan GoPayz!

Bagi korang yang baru nak kenal dengan GoPayz, ia merupakan salah satu aplikasi yang membantu memberikan perkhidmatan kewangan lebih mudah dan efisien! Fuhh, macam best je!

Memang best pun! Dengan aplikasi ini, korang dah tak perlu beratkan lagi telefon dengan memuat naik pelbagai aplikasi sebab dengan GoPayz, korang boleh membeli-belah, bayar bil & kompaun, membayar zakat, wakaf, derma dan banyak lagi! Semuanya di hujung jari saja tau! Terbaiklah!

Paling penting, ia GoPayz selamat dan terjamin untuk digunakan sebab ia mempunyai perlindungan dua lapisan GoPIN & OTP! Jadi korang boleh berasa tenang apabila melakukan transaksi.

Bukan pengguna GoPayz lagi? Muat turun & daftar GoPayz sekarang untuk mendapatkan RM5 PERCUMA! Lebih baik bertindak cepat sebelum ia hilang!

Ingat, lepas ni korang dah boleh uninstall macam-macam aplikasi dan hanya guna aplikasi GoPayz saja sebab ia memudahkan segala urusan kewangan korang! Semuanya dijamin OK! 

Muat turun aplikasi GoPayz sekarang untuk nikmati lebih banyak promosi dan hadiah menarik serta layari laman web rasmi GoPayz untuk maklumat lebih lanjut. Lagi tinggi Arnab melompat, lagi banyak tuah akan dapat. Selamat Tahun Baru Cina!

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas