Connect with us

Oh! Media

Yuna Rahim Pakai Baju Sendat Dan Seluar Pendek Undang Komen Nakal Netizen

Yuna rahim seksi

Oh! Artis

Yuna Rahim Pakai Baju Sendat Dan Seluar Pendek Undang Komen Nakal Netizen

Penampilan pelakon Yuna Rahim baru-baru ini di laman TikToknya telah membuat banyak pihak berasa terkejut kerana terlalu seksi dan terdedah.

ADVERTISEMENT

Melalui satu video di TikToknya, Yuna telah membuat reviu tinted kereta yang sesuai untuk mengurangkan haba panas masuk ke dalam kereta tetapi hal yang menarik perhatian orang ramai adalah cara pemakaiannya ketika itu.

Dapat dilihat pelakon tersebut memakai baju t-shirt putih yang agak sendat di bahagian dada serta seluar pendek paras paha yang hampir menampakkan punggungnya.

@yunarahim

Aduh, Yuna kena tipu ker? Lately cuaca dekat Malaysia panas betul, tapi nasib baik ada @Raytechfilms_official . Baru la Yuna tahu rupanya kita boleh cek kualiti film tinted kita dekat situ, dan dekat situ jugak you guys jugak, boleh dapatkan nasihat-nasihat yang diperlukan untuk pastikan film tinted kereta uols semua guna kualiti film tinted yang terbaik. Jangan lambat, pergi mana-mana cawangan Raytech di serata malaysia sekarang! #raytechfilms #raytechrx #raytechrx #kingoftint #bestcartint

♬ original sound – Yuna Rahim – Yuna Rahim

Sememangnya cara pemakaian menjolok mata itu meraih komen negatif daripada kalangan netizen, di mana mereka merasakan ia terlalu terbuka untuk seseorang beragama Islam memakainya.

Dalam pada masa yang sama, ada juga sesetengah netizen yang sempat meninggalkan komen nakal sewaktu melihat video tersebut.

Barangkali sedar video tersebut telah meraih kecaman dan komen-komen yang tidak sepatutnya, Yuna mengambil langkah untuk tutup ruangan komen hantaran itu.

Kredit: Tiktok Yuna Rahim

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas