Connect with us

Oh! Media

Wanita Tak Puas Hati Influencer Terkenal Dah Raba Kawasan Sensitif Tapi Tak Mengaku

jang minho

Oh! Artis

Wanita Tak Puas Hati Influencer Terkenal Dah Raba Kawasan Sensitif Tapi Tak Mengaku

Sebelum ini, seorang wanita mendakwa telah menjadi mangsa gangguan seksual seorang influencer lelaki asal Korea yang dikenali sebagai Jang Minho.

ADVERTISEMENT

Jang Minho yang menetap di Malaysia itu bagaimanapun menafikan dakwaan terbabit dan menjelaskan dirinya hanya terlanggar bahu dan pinggang ketika itu.

Mangsa yang dikenali sebagai Emma kemudian mendakwa Minho menipu dan mengakui keputusan untuk keluar bersama lelaki tersebut adalah satu kesilapan.

Pada awalnya semasa makan malam dia tidak tunjuk lagi perangai sebenar. Kemudian semasa kami keluar minum, saya mabuk dia mula menyentuh saya.

Kebenarannya, saya tidak tahu pula bahu dan juga pinggang itu bahagian sulit. Tangan itu dia raba saya. Pegang atas bawah.

Saya berasa dendam sebab pertama dia tidak bertanggungjawab. Kedua, kenapa saya bertegas sebab impiannya untuk menjadi selebriti. Bayangkan kalau dia sudah terkenal, apa akan jadi dengan perempuan lain nanti.

Kerisauan itu dinyatakan Emma dalam satu temu bual bersama mStar. Setakat ini, Minho masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan selepas menafikannya.

Kredit: mStar

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas