Connect with us

Oh! Media

Tak Nampak Bayang Semasa Misi Bantuan, Netizen Persoal Keberadaan Caprice?

caprice di gaza

Oh! Artis

Tak Nampak Bayang Semasa Misi Bantuan, Netizen Persoal Keberadaan Caprice?

Umum sedia maklum mengenai luahan perasaan Caprice yang sepertinya tidak berpuas hati dengan apa yang berlaku di sebalik misi di Gaza kini.

ADVERTISEMENT

BACA: (VIDEO) PA Ebit Lew Tampil Perjelas Hal Sebenar, Nafi Segala Yang Diperkatakan Caprice

Seperti yang semua tahu, penyanyi rap itu menyertai misi berkenaan bersama Humanitarian Mission 4 Palestine (HM4P) yang diketuai oleh Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim.

Walaubagaimanapun, ramai yang tertanya-tanya mengenai keberadaan lelaki itu apabila kelibatnya tidak kelihatan di dalam entri Ahli Perlimen Baling itu.

Difahamkan bahawa pasukan berkenaan masih tidak dibenarkan memasuki Gaza buat masa ini dan gigih memberikan bantuan di kem pelarian Gaza sekitar Jordan kini.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terus mempersoalkan mengapa Caprice tidak menyertai aktiviti berkenaan meskipun dia merupakan salah seorang peserta di bawah misi tersebut.

caprice caprice caprice caprice caprice

Sekadar pengetahuan, Biro Kebajikan UMNO (Bikum) yang dipengerusikan oleh Abdul Azeez berangkat ke Jordan pada 16 Jun lalu bagi menghulurkan bantuan makanan dan ubat-ubatan ke dua lokasi yang terjejas teruk dek serangan tentera Zionis.

Kredit: Kosmo!

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas