Connect with us

Oh! Media

Sering Berpakaian Seksi, Alicia Amin Perjelas Sebab Tampil Berhijab Di Majlis Nikah

alicia amin

Oh! Artis

Sering Berpakaian Seksi, Alicia Amin Perjelas Sebab Tampil Berhijab Di Majlis Nikah

Sudah beberapa hari bergelar isteri dan memulakan fasa hidup baru, model Alicia Amin dilihat bahagia menerusi beberapa foto yang dimuat naik bersama suaminya iaitu Farzan.

ADVERTISEMENT

Terkenal kerana tidak kisah dengan tanggapan ramai dan mempunyai pandangan hidup sendiri, Alicia nampaknya kembali menjadi perhatian netizen apabila mengenakan penutup kepala ataupun hijab ringkas semasa majlis pernikahannya.

alicia amin

Jarang tampil sedemikian, model itu telah disapa dengan satu komen yang seperti memerlinya kerana hanya memakai hijab sebagai fesyen sahaja.

Pun begitu, Alicia tidak melatah dan menjelaskan dengan mudah mengenai sebab dia mengenakan penutup kepala tersebut semasa majlis penyatuan hatinya bersama Farzan.

Saya bernikah di dalam masjid, jadi anda perlu menutup rambut sebagai tanda hormat. Harap ini dapat memberi penjelasan kepada sesiapa yang tidak faham kenapa saya menutup rambut. Saya tak bermaksud supaya ianya menjadi hijab.

alicia amin

Malah wanita berusia 26 tahun itu turut menjawab persoalan tersebut di laman Instagram miliknya dan meminta sesiapa yang mengkritik seorang model seksi yang tiba-tiba memakai hijab supaya bertemu jodoh yang baik.

Tak kan lah saya nikah masjid nak pakai seksi. Semoga semua yang kutuk saya, dapat jumpa jodoh/ isteri suami yang sayang walaupun perangai bitter tak boleh tengok orang lain gembira. Salam.

alicia amin

Semoga Alicia menemui bahagia bersama suaminya.

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas