Connect with us

Oh! Media

“Selipar Aku Tournament Ke?” – Netizen Keliru Neelofa Lancar Selipar ‘Muslim-Friendly’

neelofa muslim-friendly

Oh! Artis

“Selipar Aku Tournament Ke?” – Netizen Keliru Neelofa Lancar Selipar ‘Muslim-Friendly’

Noor Neelofa sememangnya merupakan seorang ikon selebriti yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan Malaysia. Saban minggu pasti ada sahaja berita mengenai dirinya.

ADVERTISEMENT

Belum selesai netizen berbincang mengenai isu Neelofa dan PU Riz rentas negeri ke Langkawi, kini timbul pula topik baru yang menjadi perbincangan hangat ramai di serata laman media sosial.

BACA: ‘Bagi Saya Ruang’ – Respon Neelofa Dakwaan Langgar SOP

Terbaru, Neelofa telah merasmikan satu kolaborasi baru di antara aplikasi islamik miliknya The Noor bersama satu jenama kasut terkenal. Daripada entri yang dimuat naik di laman Instagram selebriti itu, kasut tersebut kelihat seperti ‘slip on’ getah.

Walaubagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen ialah ciri-ciri selipar itu yang dikatakan sebagai ‘muslim-friendly’ ataupun mesra Muslim.

neelofa muslim-friendly

Netizen nyata tidak memahami maksud ataupun kandungan pembuatan selipar itu bagaimana sehingga ianya digelar sebagai mesra kepada pelanggan Muslim. Lantas banyak komen yang ditinggalkan bagi mempersoalkan hal tersebut.

neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly

Cantik juga design kasut ini. Korang ada yang dah ready nak beli ke?

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas