Connect with us

Oh! Media

Sedih Rakan Baik Post Gambar Seksi, Ini Nukilan Mila Jirin Untuk Nonny Nadirah

Oh! Artis

Sedih Rakan Baik Post Gambar Seksi, Ini Nukilan Mila Jirin Untuk Nonny Nadirah

Di Instagram, pelakon Nonny Nadirah mendapat perhatian ramai apabila memuat naik video memaparkan wanita berpakaian seksi dengan kapsyen “It’s good to be back”. Bukan itu sahaja, gambar-gambar lama di halaman tersebut juga telah dipadam. Ini menimbulkan persoalan sama ada akaun itu telah digodam ataupun sebaliknya.

ADVERTISEMENT

Terkejut dengan perkongsian tersebut, rakan baik, Mila Jirin telah menghubungi Nonny untuk mendapatkan kepastian. Mila memohon Nonny untuk kenal istiqamah dan tidak mensia-siakan hidayah yang dihadiahkan Allah SWT.

Pernah menunaikan umrah bersama-sama, Mila mengimbau kenangan sewaktu mereka di tanah suci. Waktu itu Mila memuji Nonny yang sangat cantik apabila bertudung. Malah, dia memohon kepada Allah SWT supaya rakannya itu kekal berhijab.

Mu peluk ku dan menangis waktu kita habis ibadah umrah waktu kita sama sama atas bukit Marwah. Mu peluk aku kuat kuat dan nangis sambil mu ucapkan terima kasih bawa mu ke tanah suci.. Dekat atas bukit Marwah tu ku cakap pada mu, Allah yang jemput mu kesini, terima kasih pada Allah…

Meluahkan rasa sedih, Mila berharap dapat berada di sisi Nonny mendengar segala keluh kesah yang dihadapinya. Mila turut memohon pelakon itu supaya tidak melakukan perkara yang bercanggah dengan agama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin)

Kredit: Mila Jirin

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas