Connect with us

Oh! Media

Ramai Cemburu Lihat Ariel Bagi Tiket Percuma Konsert Noah Dekat Wanita Ni, Siap Pakej Pas Tetamu Lagi Tu

ariel noah

Oh! Artis

Ramai Cemburu Lihat Ariel Bagi Tiket Percuma Konsert Noah Dekat Wanita Ni, Siap Pakej Pas Tetamu Lagi Tu

Penuh Instagram Stories dan FYP TikTok dengan konsert Noah Live in Kuala lumpur yang diadakan di Zepp KL. Sudah tentu peminat Noah dekat Malaysia ni seronok gila sebab dapat tengok persembahan Noah selama 90 minit tanpa henti.

ADVERTISEMENT

Kehadiran penyanyi dari Indonesia ini ke Malaysia difahamkan mendapat sambutan luar biasa dan ia dapat dilihat dari jualan tikat Noah yang sold out. Rata-rata peminat yang tidak berjaya mendapatkan tiket berharap agar pihak penganjur iaitu Yolo Malaysia adakan konsert yang sama pada tahun hadapan.

Wanita kongsi dapat 3 tiket percuma buat ramai tak senang duduk..

Bagaimanapun, perkongsian seorang peminat wanita yang dikenali sebagai Zeera di TikTok membuatkan ramai rasa cemburu apabila berjaya memiliki 3 tiket konsert Noad secara percuma.

Last minit cari tiket, akhirnya Ariel Noah sendiri yang bagi. – Zeera.

Apa yang membuatkan mereka lebih cemburu adalah, Ariel sendiri yang menghubungi Zeera di direct message Instagram (DM) dan perbualan itu dikongsikan Zeera.

“Hi Zeera. Awak dapat 3 tiket. Nanti jumpa dengan dia di venue sekitar jam 7:30.” – Ariel.

Tak cukup lagi dengan itu, Zeera bukan dapat tiket yang biasa-biasa gais tapi Ariel bagi pas GUEST yang membolehkan Zeera dapat akses ke belakang pentas dan berjumpa secara terus dengan Ariel. Wah, bukan calang-calang Zeera ni. Apa rahsia erk? Kah!

@zeeraazizi7 Alhamdulillah rezeki🤲🏻 hope to see NOAH again next year! 🤘🏻 i keep here as a beautiful memory💖 #noah ♬ Bintang di Surga – Noah

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas