Connect with us

Oh! Media

Puteri Sarah Akui Anak Jadi Mangsa Kena Pukul, Lepas Geram Sebab Tertekan Suami Curang

puteri sarah

Oh! Artis

Puteri Sarah Akui Anak Jadi Mangsa Kena Pukul, Lepas Geram Sebab Tertekan Suami Curang

Keadaan inilah yang amat membimbangkan dalam sesebuah keluarga bila anak-anak menjadi mangsa perselihan faham antara suami isteri.

ADVERTISEMENT

Itulah apa yang berlaku ke atas kemelut keluarga selebriti, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah yang masih belum selesai kes gangguan orang ketiga.

BACA: “Islam Suruh Kahwin Cepat, Bukan Bermaksiat 4 Tahun” – Puteri Sarah Liyana

Baru-baru ini, setelah sekian lama tiada khabar berita berkaitan hal ini, Sarah kembali bercerita mengenai keadaan dirinya semasa berhadapan dengan masalah tersebut seorang diri dalam satu saluran YouTube ini.

Akan ingat sampai bila-bila

Katanya, tiap kali dia tertekan, anak lelakinya, Syaikul yang ketika itu berumur 2 tahun akan menjadi tempatnya untuk lepas geram. Biarpun anak tak ingat kejadian tu tapi sebagai seorang ibu akan ingat sampai bila-bila

Bukan itu saja, malah jika ada sesuatu perkara yang triggered pelakon terbabit, dia akan menjerit pada anak lelakinya biarpun bukan salah anak kecil itu.

Saya tak happy dengan badan saya tapi saya tak boleh nak buat apa sebab self confidence saya sangat rendah. Saya jadi macam tikus, takut nak face the world.

Susu badan tak keluar sebab tertekan

Tambahannya lagi, berat badannya semasa melalui kemelut rumah tangga itu turun hingga cecah 47kg dan berkata ketika itu, bentuk tubuh badannya sangat ‘kering’ hingga membuatkan ibu serta mertuanya risau.

Dalam pada itu, pelakon itu memberitahu hal yang paling membuatkan dirinya sedih apabila hanya dapat menyusukan anak perempuan, Summayah selama enam bulan saja kerana susu tidak dapat keluar akibat terlalu tertekan.

Kredit: YouTube

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas